PFI. Arts Gràfiques i Serigrafia 2019-05-21T15:10:22+00:00

A l’Escola Pia Luz Casanova desenvolupem dos PFI, l’un d’Arts Gràfiques i Serigrafia i l’altre d’Auxiliar en Establiments Hotelers i Restauració. El primer el realitzem a l’Escola Pia Luz Casanova i el segon a l’Escola Pia Calassanci, situada al barri del Raval.

Què Fem?

La nostra Metodologia
  • Ensenyament no reglat.
  • Alumant entre 16 i 21 anys
  • Que no hagi superat l’ESO
  • Examen per entrar a CFGM
  • Noves oportunitats.

Com ho fem?

Projectes Etapa

L’escola ha de crear espais per a la recerca i el descobriment, que són processos d’exploració intel·lectual contínua amb fort èmfasi en el procés i no sols en els resultats en la creació de coneixement. Ha de fer-ho posant en joc estratègies didàctiques d’aprendre descobrint i posar en relació pràctica el coneixement teòric i el coneixement adquirit, per situar en primera línia l’aprenentatge basat en l’experiència que és aplicació significativa de coneixements.

Jo també nedo

Hort de primària

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

A qui està adreçat?

Els programes de formació i inserció són voluntaris i estan adreçats als i les joves que compleixin com a mínim 16 anys d’edat i com a màxim 21 en l’any d’inici del programa; que hagin deixat l’educació secundària obligatòria (ESO) sense obtenir-ne el títol i que, en el moment d’iniciar els programes, no segueixin estudis en el sistema educatiu ni participin en altres accions de formació.

La finalitat dels PFI és proporcionar a aquests i  aquestes joves la possibilitat d’incorporar-se de nou al sistema educatiu per continuar estudis de formació professional.

Estructura

Tots els programes consten de tres mòduls: formació professional (435 – 485 hores); formació general (295 – 345 hores); pràctiques (180 – 230 hores); i tutoria, seguiment i orientació personalitzada (40 hores).

Els nostres espais: Instal·lacions

Qui Som?

Les Mestres