Inscripcions Extraescolars Curs 2022 – 2023 2022-11-22T15:23:23+00:00

Inscripcions Extraescolars 2022-2023

Benvingudes famílies, aquest espai ha estat creat per facilitar-vos la inscripció a les extraescolars del curs 2022 – 2023.

INICI – Totes les activitats començaran la setmana del 3 d’Octubre.

FINAL – La finalització de totes les activitats, tant esportives com culturals, serà l’últim dia d’escola abans de l’inici de la jornada intensiva.

Període d’inscripció del 08 al 23 de Setembre.

Per motius organitzatius, si una activitat no arriba al mínim d’alumnes establert, pot veure’s modificada en la seva franja horària o, en el pitjor dels casos, fins i tot es podria anul·lar l’activitat.

Els pagaments es realitzaran per rebut mensual al mateix compte bancari on es factura l’Escola.

Cal tenir present que es facturaran 9 mensualitats, d’octubre a juny, més un pagament únic de la matrícula (20,00 €), el qual es cobra en el primer mes de l’activitat, aquesta matrícula és per alumne i no per activitat.

Si un alumne es dona d’alta/baixa a meitat de curs s’haurà d’omplir el formulari pertinent, i se li cobrarà el mes sencer independentment de la data d’inici/baixa.

Per a aquells alumnes que són de fora de l’Escola, també es facturarà un rebut al número de compte que facilitin en el moment de formalitzar la inscripció. Els participants de fora de l’Escola Pia Luz Casanova han de lliurar una fotografia mida carnet i fotocòpia de la tarja CatSalut.

El període per sol·licitar les beques per a les extraescolars seran del dia 14 de setembre al 6 d’Octubre, ambdós inclosos, de manera telemàtica en www.plaesportescolarbcn.cat a l’apartat de Subvencions EFHE.

Totes aquelles famílies interessades en sol·licitar l’ajut a les activitats extraescolars hauran d’estar inscrites primerament i després contactar amb el coordinador d’extraescolars de l’escola sol·licitant el codi de referència per fer efectiva la sol·licitud de l’ajut.

Descarrega el díptic informatiu de les extraescolars 2022-2023
Circular Informativa Convocatoria Ajuts Extraescolars Curs 2022 2023
Accés al Tràmit dels Ajuts a les Activitats Extraescolars Curs 2022-2023

Activitats Curs 2022-2023

Per realitzar la inscripció en l’activitat desitjada, heu de fer clic sobre aquesta i omplir el formulari al qual sereu dirigits.

INFANTIL

PRIMÀRIA

ESO