BUTLLETÍ SETEMBRE 2022 SC ESO

 

La fonètica catalana

Aquest mes hem estat fent fonètica tant a llengua catalana com a castellana.

Ens ha agradat molt aprendre sobre aquest tema perquè ens ajuda a veure que existeixen diferents formes de parlar un mateix idioma i que totes són igual de vàlides.

Ens ajuda també a confeccionar la identitat i veure que tots i totes formem part d’una mateixa comunitat, i que la diversitat és la clau per la bona convivència.

Aquesta notícia ha estat redactada per la Martina Rivas i el Wajahat Alí.

Comencem especialitats a Infantil!


Ara que ja ens hem adaptat a la tornada a l’escola, hem començat les especialitats a l’aula: música, psicomotricitat, llengua anglesa i educació emocional.

A psicomotricitat, hem descobert la sala i ja som uns experts i expertes en tirar el castell d’allò més ràpid per iniciar el joc lliure!

A anglès, hem estat coneixent i practicant nou vocabulari a través de contes i cançons.

A música, hem conegut les cançons de les rutines i  hem cantat les cançons de la tardor.

A educació emocional, hem començat a treballar el conte “El Monstre de colors” i estem vivenciant cada emoció mitjançant racons, jocs, músiques i compartint les nostres pròpies experiències amb els altres.

Amb tantes coses a aprendre, cada dia és una aventura!

Comencem especialitats a Infantil!

Durant la classe de religió hem estat treballant diferents propostes com a objectius per realitzar durant el curs escolar.

A classe vam fer 5 equips perquè cada un fes tres propostes d’objectius. En tenir-les, les vam posar en comú amb tota la classe, i seguidament vam fer una votació, escollint tres propostes que ens van agradar més, les propostes van ser: dedicar-nos més temps; preocupar-se pels problemes d’un mateix i no pels aliens; i treballar en equip.

Les vam apuntar a una cartolina, i la vam enganxar a la paret de 4t d’ESO. Ara com a classe, ens haurem de comprometre a complir-les tots junts i juntes!

Aquesta notícia ha estat redactada per la Katerina Lauber i el Jordi Gutiérrez

FOTOS
2022-10-05T13:28:44+00:00 SC SECUNDÀRIA|