BUTLLETÍ SETEMBRE 2022 CS PRIMÀRIA

L’Aneguet lleig i el Màgic d’Oz.


Aquest curs el tema que hem triat com a línia d’escola per treballar els noms de les classes ha sigut els contes. Cada classe des d’infantil fins a l’ESO ha triat un conte. Ha estat un procés participatiu de tot l’alumnat per classes on han anat votant per finalment triar un per classe. A cinquè de primària ha sortit el conte de “L’aneguet lleig” i a sisè de primària “El màgic d’Oz”. 

 

Al llarg d’aquest primer trimestre treballarem en el projecte del nom de la classe. Ja hi ha hagut moltes famílies que han anat a la biblioteca per trobar el conte corresponent i molts ens hem posat les piles i els hem començat a llegir. Aquest projecte ens està donant peu a conèixer moltes sobres sobre els contes: conèixer els autors, que els va inspirar, les estructures dels contes, quins aprenentatges ens aporten i per què són tan importants. Ara sabem què llegir contes junts crear lligams valuosos entre les persones implicades en la lectura. Animeu-vos a llegir junts!

 

Sortida a la Biblioteca de les Roquetes – Rafa Juncadella


L’última setmana de setembre sortírem a la Biblioteca de les Roquetes – Rafa Juncadella. Tant cinquè com sisè vam gaudir molt d’aquest espai tan ben adaptat i on ens van atendre tan amablement. Ens van explicar un munt de coses. I és que a la biblioteca no només podem anar per demanar un llibre en préstec. Podem demanar fins a trenta si així ho volem de cop! També podem anar per fer deures i estar tranquils, cercar per internet, llegir un diari o fins i tot fer cursets d’informàtica o xerrades. És un espai molt ric i estem segurs que li podem treure molt de profit. 

 

Aquí us deixem l’enllaç de l’espai web de què disposen i on podeu trobar la informació que us acabem de contar entre altres publicacions d’allò més interessants. Estem encantats d’haver anat a aquest espai i sobretot volem tornar amb la companyia de pares, mares i germans!

 

Parc central


El passat vint-i-dos de setembre, Cicle Superior vam anar al Parc Central de Nou Barris per fer diferents activitats i dinàmiques de cohesió de grup. L’objectiu principal d’aquesta sortida va ser enfortir la cohesió del grup promovent la interacció entre iguals amb respecte i empatia.

 

Sorgiren diferents neguits, ja que no sempre resulta senzill deixar de banda el gen competitiu. No obstant això, sempre són una bona oportunitat per treure petites frustracions, compartir-les amb la resta i sortir reforçats al final del dia. A més, aquestes dinàmiques ens ajuden a establir una relació diferent amb l’entorn, pel fet que moltes vegades no ens aturem i parem atenció del lloc on som. Sens dubte aquesta jornada va ser molt profitosa que vam gaudir moltíssim més enllà dels típics jocs de pilota i córrer.

 

FOTOS
2022-11-02T15:42:53+00:00 CS Primària|