BUTLLETÍ OCTUBRE 2022 PC ESO

 

Nova rutina de treball a Educació Física


El primer canvi és que a Primària fèiem poc ús dels vestuaris i a l’ESO els podem utilitzar 🙂

També ha canviat la teoria. A Primària no en fèiem, excepte els últims 2 anys. La teoria és guai perquè ens ajuda a entendre el que fem aquell dia o del que va la unitat didàctica, és una manera de tenir coneixement sobre això.
 I el tercer i últim canvi és que a l’ESO mantenim més els hàbits saludables del menjar, és a dir, mengem més fruita. A Primària ho fèiem, però no era tan important.
Aquesta notícia ha estat redactada per l’Alejandra Mejía de 1r d’ESO.

Xerrada amb la Guàrdia Urbana de Barcelona (GUB)

Un dia va venir la GUB a visitar 2n d’ESO a parlar-nos de les conseqüències legals si insultéssim algú del col·lectiu LGTBIQ+.

Vàrem fer un joc, on la moralitat era no discriminar les persones per ser com són.

Ens van ensenyar diversos vídeos sobre l’assetjament o la discriminació a persones que no pensen igual que nosaltres. Un dels vídeos, anava d’un nen que mai va explicar que tenia una malaltia anomenada Tauret (era incurable) i no parava de fer sorolls estranys a classe.

Un dia la professora el va enviar amb el director castigat per fer tant de soroll i el nen li va explicar que tenia una malaltia. Després va anar a una presentació davant de tota l’escola i el director va pujar a l’escenari i li va preguntar al nen que perquè feia aquells sorolls davant de tothom, i el nen ho va explicar.

Aquesta notícia ha estat redactada per la Jana Baños i el Kevin Luna.

2022-11-09T13:10:05+00:00 Escola, PC SECUNDÀRIA|