BUTLLETÍ OCTUBRE 2022 CM PRIMÀRIA 

 

Màscara de Halloween

Per treballar Halloween a l’assignatura d’anglès i Arts & Craft hem creat unes màscares amb guix.

Primer de tot, hem enganxat a la cara d’un company o companya el guix. L’hem deixat secar i després cadascú ha decorat la seva màscara de la manera més terrorífica! 

Aquí podeu veure les fotografies del resultat final.

Desembocadura de Llobregat

El dijous dia 6 d’octubre vam anar d’excursió a la desembocadura del Llobregat. Primer de tot, vam descobrir la flora i fauna que envoltava la desembocadura i després, vam anar caminant fins a la platja.

Vam dinar mentre preníem el sol i vam estar jugant tots i totes juntes al llarg de tota la tarda. Va ser un dia molt maco!

Objectius pastorals

A l’inici de curs ens vam marcar tres objectius de classe per millorar la convivència amb els companys i companyes. Al final de cada mes, ens avaluem per reflexionar com ho estem fent i parlem de propostes de millora per tal d’aconseguir les metes proposades.  

Per realitzar l’avaluació fem una reunió  conjunta. Primer, exposem individualment com ens hem vist com a grup classe i després, ens avaluem segons les preguntes que ens han fet les professores per reflexionar. Seguirem treballant cada dia per millorar poc a poc.

FOTOS
2022-11-02T13:29:55+00:00 CM Primària|