BUTLLETÍ OCTUBRE 2022 CI PRIMÀRIA

Presentem els equips SUMMEM!

Ja tenim els equips SUMMEM fets! Durant aquests dies, treballant conjuntament, ens hem inventat un nom per cada equip i hem creat un logo o escut que ens representés. 

Durant aquests dies també hem començat a crear el Pla de l’Equip on hem compartit amb els companys i companyes quines són les nostres aficions i les hem escrit. Hem recordat quines són les funcions dels càrrecs que hem de fer, per decidir quin desenvoluparem durant les setmanes vinents. Aquestes activitats ens serveixen per establir vincles, adquirir seguretat, autonomia i confiança en nosaltres mateixes i mateixos.

Per acabar ens hem plantejat quins són els objectius de l’equip i els compromisos personals de cadascú. Estem segures i segurs que el treball en equip ens servirà moltíssim per aprendre a gestionar-nos individualment i per descomptat com a grup, arribant a acords de manera conjunta i compartint moltes experiències.

 

Sortida a la Ludoteca La Guineu i jocs esportius.

Els alumnes de Primer i Segon hem sortit per conèixer la Ludoteca la Guineu. Allà hem passat un matí molt entretingut jugant amb diferents materials didàctics i jocs que ens han permès conèixer les prestacions d’aquest espai i també establir lligams amb els nostres companys i companyes. A la Ludoteca ens hem disfressat, jugat amb construccions, amb el futbolí, amb la caseta de fusta, amb la cuineta, amb els cotxes,…

Després de visitar la Ludoteca, al costat del parc de Via Júlia, hem realitzat diferents jocs que ens han fet cooperar entre nosaltres i poder comprovar que entre tots i totes aconseguim més coses que si anem pel nostre compte. Hem jugat a fer relleus i, sobretot, a treballar en equip amb un mateix objectiu. Ha estat un matí molt diferent i especial!

 

Treballem l’objectiu del curs: creixem juntes!

Durant aquest mes d’octubre els nens i nenes de Cicle Inicial hem avaluat els 3 objectius que cada classe ens vam plantejar a l’inici de curs per tal de créixer juntes. Aquests objectius tenen a veure amb llegir cada dia una estoneta, prendre cura dels altres i adquirir autonomia.

D’aquesta manera, a final de cada mes avaluarem com hem aconseguit cadascun dels tres objectius plantejats. Aquesta avaluació, feta a través de la reflexió i de la conversa conjunta com a classe, ens permet anar veient en quin punt estem de cada propòsit i així anar treballant dia a dia per tal d’anar creixent com a persones.

 

FOTOS
2022-11-02T13:45:21+00:00 CI Primària|