BUTLLETÍ MARÇ 2023 ESCOLA

 

Nit dels mussols – Mou-te!


Hem tornat a gaudir d’aquesta sensació de preparar la motxilla, el taper i acomiadar-nos dels pares i les mares per passar una nit sencera a l’escola, gaudint de les activitats que l’equip de monitores i monitors van preparar, hem corregut, saltat, hem sopat junts i hem compartit moments plens de felicitat, també hem dormit junts o bé, ho hem intentat perquè les emocions eren moltes i volíem continuar passant-ho bé.

L’endemà, després d’esmorzar tots junts, vam fer una petita excursió al Parc Central de Nou Barris on vam rebre el matí amb les piles carregades, va ser un matí ple d’activitat física i de diversió, les cares al final demostraven que ens ho havíem passat molt bé i les ganes que teníem totes i tots de gaudir novament de la nit dels mussols.

El any que ve més i millor!

 

Capítol Provincial Escola Pia Catalunya


Ens complau comunicar-vos que el Jordi Vilà Font ha estat escollit com a P. Provincial de la Escola Pia de Catalunya per al quadrienni 2023-2027.

L’elecció del nou Provincial es va fer dissabte 25 de març de 2023 en el marc del 66è Capítol Provincial, en la que van participar 28 religiosos de la Província catalana i de la Viceprovíncia de les Califòrnies.

Com sabeu, el Jordi Vilà substitueix a l’Eduard Pini, que ha ocupat el càrrec durant els darrers 8 anys, i qui volem agrair la feina realitzada i desitjar-li el millor en la nova etapa.

En Jordi Vilà ha treballat com a professor a l’Escola Pia de Caldes de Montbui i com a director a l’Escola Pia Luz Casanova de Nou Barris de Barcelona. A aquestes escoles, i a la de Sarrià, Vilanova i la Geltrú i Sant Antoni, també ha treballat en l’acció educativa i pastoral. Actualment, ocupava el càrrec de director a l’Escola Pia de Balaguer. En el darrer quadrienni ha estat el cap d’Àmbit de Participació, Presència i Fer Comunitat de l’Escola Pia de Catalunya.

 

Dia de la Dona 2023


Com cada any des de l’escola ens hem reunit tots i totes en un acte de celebració i reivindicació, un acte simbòlic on hem escoltat el manifest preparat per l’alumnat de 3r d’ESO.

També compartim amb vosaltres el disseny de la samarreta d’enguany que ha estat realitzat per Maria Stella Marcano, alumna de 3r d’ESO de la nostra escola. La samarreta també ha estat possible gràcies a la intervenció el nostre alumnat de PFI d’Arts Gràfiques i Serigrafia i de l’àrea de producció de la Xarxa de Dones Cosidores de BCN.

FOTOS
2023-03-30T13:37:58+00:00 BUTLLETÍ, Escola, ESCOLA|