BUTLLETÍ MARÇ 2023 CS PRIMÀRIA

 

Arts & Craft: Van Gogh

Aquest final de trimestre hem estat treballant a Vincent Willem Van Gogh. En primer lloc hem après qui era i quatre aspectes importants a destacar de l’artista. Seguidament vam representar el quadre dels “girasols”. 

Seguint un model de gerro vam dibuixar els diferents girasols de diverses formes i estils. Finalment, ho vam pintar i decorar seguint el model de quadre. El mateix vam fer amb la nit estrellada utilitzant diferents tècniques. Ens ha quedat així de bonic!

 

La Dragonada

El dimecres dia 22 de març vam anar a realitzar l’activitat de la Dragonada. Juntament amb totes les classes de 5è de primària de Nou Barris ens vam reunir a Can Dragó per fer diferents activitats d’educació física. Vam crear grups petits i vam anar passant per diferents estacions amb propostes diferents com per exemple salt d’alçada, llançaments, salt de llargada, curses, entre altres. 

Va ser molt emocionant compartir el dia amb altres nens i nenes de la nostra edat a més de fer esport d’una manera molt divertida!

Els tambors de la pau

El 14 de març vam anar a veure l’obra de teatre dels “Tambors de la Pau” juntament amb cicle mitjà. L’obra de teatre feia una reflexió sobre els conflictes amb l’objectiu de treballar la diferència entre el conflicte i la violència per identificar aquells conflictes que tenim al nostre entorn així com els que passen a la societat actual. 

Després de veure l’obra de teatre ens ha permès fer una reflexió i poder resoldre situacions de conflicte per tal de millorar la convivència a l’aula. A més, ens ha donat diferents recursos per poder posar-los en pràctica. 

 

FOTOS
2023-03-30T13:23:29+00:00 BUTLLETÍ, CS Primària|