BUTLLETÍ MARÇ 2023 CM PRIMÀRIA

 

Diferents maneres d’aprendre matemàtiques

Per treballar les matemàtiques utilitzem diferents metodologies a l’aula. Fem servir el llibre de matemàtiques per dur a terme activitats de la teoria explicada. El que més ens agrada son els jocs que fem de logicomatemàtica o de posició de l’espai per treballar el raonament matemàtic així com els jocs de competició. 

També utilitzem els ordinadors on fem jocs de multiplicacions. Una altra manera que fem servir per aprendre és la cerca de figures geomètriques a l’entorn que ens envolta; busquem a la classe o pel pati les diferents figures geomètriques.

 

Sortida al teatre: Els tambors de la Pau!

El 14 de març vam anar a veure l’obra de teatre dels “Tambors de la Pau” juntament amb cicle superior. L’obra de teatre feia una reflexió sobre els conflictes amb l’objectiu de treballar la diferència entre el conflicte i la violència per identificar aquells conflictes que tenim al nostre entorn així com els que passen a la societat actual. 

Després de veure l’obra de teatre ens ha permès fer una reflexió i poder resoldre situacions de conflicte per tal de millorar la convivència a l’aula. Vam aprofitar per passar el dia amb els nens i nenes de cicle superior jugant i passant una bona estona.

 

L’autoavaluació

Al llarg del curs ens avaluem en diferents moments amb l’objectiu de créixer i millorar com a persones. 

Primer de tot ens avaluem com a grup marcant-nos diferents objectius que hem de portar a terme individualment i així millorar la convivència entre tots i totes. Després també ens avaluem amb el projecte d’actituds i habilitats per saber què vull millorar de mi mateix/a. 

Les eines que fem servir per dur a terme l’autoavaluació son les graelles numèriques i les graelles de colors.

 

FOTOS
2023-03-30T13:22:27+00:00 BUTLLETÍ, CM Primària|