BUTLLETÍ MARÇ 2022 SC SECUNDÀRIA

Reflexió sobre el reggaeton


 

Durant aquest últim mes a l’àmbit de Música ens vam fer una pregunta: el reggaeton és masclista?

Vam fer una graella en la qual havíem de buscar els videoclips i les lletres de les cançons més escoltades a Spotify i YouTube per poder analitzar-les.

Després ens vam ajuntar en grups, cada grup tenia una categoria diferent. Vam agafar les dades anteriors sobre les cançons i vam respondre la nostra pregunta a través d’una infografia.

Cada grup havia fet una en la qual posaven tots els percentatges que responien la pregunta amb altres preguntes com a títol, com per exemple: on són les dones a la música? O són valorades les dones a la música?

Fem exercici al gimnàs d’Horta


El dia 4 de març del 2022 els alumnes de 3r d’ESO vam anar a un gimnàs situat a Horta. En aquesta excursió ens van mostrar les instal·lacions i vam fer activitats físiques com tonificació, Body Combat i Zumba.

Ens va agradar molt perquè vam fer exercici físic  i vam passar una bona estona tots junts. 

Ens agradaria tornar a fer aquesta activitat perquè va ser molt entretinguda. La nostra classe dirigida preferida va ser la de Body Combat, ja que vam aprendre molt al mateix temps que ens divertíem.

 

Visitem el Saló de l’Ensenyament!


 

El passat dimecres 16 de març, l’alumnat de 4t d’ESO vam anar al Saló de l’Ensenyament, a la Fira de Barcelona. Vam estar tot el dia visitant estands de tota mena d’ensenyaments per triar després que acabem aquest curs.

A part dels estudis més coneguts, hem descobert altres professions molt interessants, com a guarda forestal o conductor de trens.

Ha estat una visita molt profitosa i educativa, hem gaudit d’allò més!

FOTOS
2022-04-07T16:09:13+00:00 BUTLLETÍ, SC SECUNDÀRIA|