BUTLLETI MARÇ 2022 INFANTIL

 

L’anglès a Infantil


 

La llengua estrangera està present a les aules d’infantil d’una manera vivencial. Ho fem tot oral a partir de contes i cançons. Gràcies a aquests recursos treballem vocabulari i temàtiques rellevants per a ells/es  i relacionades amb altres continguts.

A  P3 hem treballat vocabulari relacionat amb els cargols, les seves parts i què mengen.

Amb els i les alumnes de p4 hem relacionat l’itinerari que estan treballant amb el conte “Giraffes can’t dance”, amb el que hem recordat el nom dels animals, quines parts tenen, hem ballat com ells i hem recordat cançons i danses que ja coneixíem.

Finalment, a P5 estem fent les sessions relacionades amb l’Itinerari d’aprenentatge “Què tenim en comú amb els dinosaures?” hem après les parts del cos, adjectius que ens ajuden a descriure com eren els dinosaures físicament i conceptes que ens fa obrir la ment i relacionar el que ja sabem amb coses noves que anem aprenent.

 

Visitem la Bibblioteca de Roquetes


 

Aquest mes hem fet una visita a la biblioteca les Roquetes per cursos. Gràcies a aquest servei públic hem descobert que amb el carnet de la biblioteca podem agafar contes, pel·lícules, revistes i al cap d’uns dies podem retornar-les.

Ens van explicar un conte i finalment, vam poder gaudir d’una estona mirant contes i descobrint tot el que podem trobar: còmics, pop-up, lletra de pal, lletra lligada.

La lectura és cultura!

 

Aprenem que tots i totes som diferents i expressem les nostres emocions!


 

Aquest mes hem descobert el conte de “L’Elmer”, un elefant que és diferent físicament de la resta. Hem entès la història i de manera vivencial hem traslladat el missatge al nostre dia a dia i a la nostra classe: “Som úniques i expressem les nostres emocions”.

Doncs, hem descobert què ens agrada de les altres, què podem fer per escoltar a les persones, com podem millorar allò que no ens agrada i doncs, de mica en mica aprenem, ens respectem i ens ajudem a créixer com a persones.

FOTOS
2022-04-06T17:15:28+00:00 BUTLLETÍ, INFANTIL|