BUTLLETÍ MARÇ 2022 CS PRIMÀRIA

 

Trencadís amb Gaudí


Durant aquest trimestre vam anar al Parc Güell i gràcies a aquesta visita, vam transportar les tècniques de Gaudí a l’aula. La tècnica treballada aquest trimestre és “el trencadís”, on els alumnes a partir de diferents materials i colors, ho han aplicat en diferents activitats, tant grupalment com individualment. Per una banda, hem anat creant formes de tota mena a partir d’una plantilla, i per l’altra, hem creat altres tipus de formes i colors partint de zero, retallant i enganxant papers de colors. Hem pogut veure una gran exhibició d’aquesta tècnica als passadissos de cicle superior! 

Cultura, barri i esport!


Aquest mes Cicle superior ha anat al teatre a veure: I tu a què jugues? Una obra molt interessant que parlava de la utilització de xarxes socials i les dependències tòxiques que poden tenir els joves en relacionar-se amb els altres. Va ser una obra força dinàmica i divertida i, al final, els actors i actrius van contestar les preguntes que molts de nosaltres vam plantejar, com per exemple si només es dedicaven a fer teatre, o quant de temps trigaven a preparar l’obra… 

 

En un altre moment, 5è va participar en la Dragonada, una celebració amb altres escoles de Nou Barris a les pistes de Can Dragó i que, com cada any, és una oportunitat per compartir temps i espai amb altres nois i noies del seu entorn. Durant aquesta jornada esportiva, van conèixer i practicar esports d’atletisme, com ara el salt d’alçada, el salt de longitud, la cursa de relleus i la cursa de velocitat, entre d’altres. 

 

La maleta viatgera.


Aquestes setmanes hem estat treballant a IA, l’itinerari de “Com puc millorar la meva versió?”. Com a tancament d’aquest itinerari hem fet una dinàmica de cohesió molt especial, “La maleta viatgera”. En aquesta activitat, els alumnes han portat entre tres i cinc objectes importants per ells i han fet una presentació per tota la classe. Ha sigut una experiència molt especial, ja que els alumnes han pogut expressar les seves emocions, obrir-se a altres companys i companyes i compartir l’experiència.

FOTOS
2022-04-07T08:58:09+00:00 CS Primària|