BUTLLETÍ GENER 2023 CI PRIMÀRIA

 

We have fun learning English!

During the English lessons, we learn and practice the vocabulary by playing, singing and having fun! We use computers, play with board games, cards, make oral presentations… even sometimes we act as teachers! 

With all of these activities, we try to use all the new words we learn in real environments, and while having fun, we can interiorise everything learn in the classroom. 

Learning languages can be very exciting!

Anem a la biblioteca del barri

El divendres 20 de gener els nens i nenes de Cicle Inicial vam visitar la biblioteca del barri. A la primera part de la visita ens han explicat el funcionament, prestacions i la normativa d’aquesta, tot seguit ens han explicat un conte i finalment hem pogut fullejar un munt de llibres plens d’aventures i de diferents temàtiques. Estem segurs i segures que a partir d’ara gaudirem molt més d’aquest recurs i equipament del barri. A l’alumnat de Cicle Inicial ens agrada molt llegir!

Els propòsits d’any nou i el nostre Nadal.

Ja s’han acabat les vacances de Nadal i els nens i nenes de Cicle Inicial hem tornat amb les piles carregades per començar el 2n trimestre! Aquests primers dies hem compartit amb els nostres companys i companyes què hem fet durant aquests dies de festa a partir de diverses dinàmiques a l’aula. També hem aprofitat per a reflexionar conjuntament i plantejar quins seran els nostres propòsits per aquest 2023. 

A més a més, aquest primer divendres a la tarda hem portat una joguina de casa i hem tingut temps lliure per a compartir estones de joc amb els nostres companys i companyes. Ha estat una estona d’allò més divertida!

Estem segures i segurs que aquest any serà molt especial!

FOTOS
2023-02-03T11:53:32+00:00 CI Primària|