BUTLLETÍ GENER 2022 CS PRIMÀRIA

 

Lectura i lectures!


Aquest mes de gener hem rebut amb alegria la quantitat de llibres que els reis han portat a molts de nosaltres. Novel·les, aventures, còmics i d’alguns “influencers” i youtubers. Estem descobrint de mica en mica la importància que la lectura té a les nostres vides i com, de segur, així serà sempre. Compartim lectures entre companys i companyes, llegim sols i concentrats i moltes vegades passem estones llegint a casa. Aquest procés de descoberta d’aventures, personatges rellevants i d’altres històries és molt important per nosaltres i compartir amb les mares i pares és vital per treballar l’hàbit i el sentit crític. Comptem amb vosaltres!

 

Anem a la piscina!


Sisè de primària ha començat combatent el fred de gener ficant-se a l’aigua! Des de la tornada de Nadal i fins a l’abril cada dilluns podrem gaudir d’una nova jornada de natació al CEM Esportiu Artesania. L’alumnat està aprofitant aquesta nova oportunitat per aprofundir i perfeccionar en la natació, mentre passen una bona estona nedant, jugant, saltant i compartint. Aquest ha estat el primer any que el sisè de la nostra escola s’ha endinsat en aquest nou projecte que ja es fa a primer de primària, i esperem que ells i elles siguin els primers de molts altres grups en gaudir d’aquesta activitat.

 

Celebrem Luz Casanova


La tornada de vacances va estar carregada de grans símbols amb la setmana dedicada a Luz Casanova, fundadora de la nostra escola. La manera en la qual 6è vam voler rendir-li homenatge va ser, per una banda, creant un còmic que explica la seva trajectòria de vida passant per la construcció de la nostra escola i que ens va quedar d’allò més bé i, en segon, creant un mural que representa un altre valor fonamental per nosaltres, la SOLIDARITAT . Per altra banda, cinquè va aprofitar per treballar el llenguatge matemàtic i artístic, prenent mides i perfectiva per passar la paraula ESFORÇ de 2D a 3D. Va ser un procés molt entretingut i laboriós! Sens dubte, aquests valors i feines ens apropen a la nostra realitat de comunitat i fan que creixem amb valors i identitat própia.

 

FOTOS
2022-02-09T13:55:26+00:00 CS Primària|