BUTLLETÍ GENER 2022 CM PRIMÀRIA

 

Introducció als ordinadors


Aquest mes de gener hem treballat amb els ordinadors de ben a prop. Per parelles i equips SUMMEM hem descobert com funciona el Drive. Ara ja podem preparar presentacions per les nostres exposicions, enviar correus i escriure contes. També hem après a com buscar informació a Google i seleccionar la més important i necessària. Això, ens ha ajudat a l’hora d’investigar sobre l’itinerari d’aprenentatge.

Teatre


I perquè no anem al teatre? Fa unes setmanes vam anar tots plegats al teatre a veure l’obra de “En patufet i els seus pares”. Veure aquesta obra ens ha ensenyat a valorar els actors i actrius. Ens ha encantat no només escoltar una història sinó viure-la a través del teatre i els seus personatges.

Joguines de Nadal – Tornada a l’escola


El Nadal també el vivim a l’escola. La tornada a les aules no ha estat fàcil aquest any però hem pogut dedicar estones a parlar i expressar de diferents maneres; a partir de la paraula dibuixos i dinàmiques, com ens hem sentit. També hem compartit pors i neguits i entre tots ens hem fet forts. Això, ens ha ensenyat a compartir i així ho hem fet! Nous jocs de taula i joguines ens han acompanyat la tutoria del divendres i ens ho hem passat d’allò més bé. Que important és passar temps amb els amics i amigues a l’escola.

FOTOS
2022-02-09T13:53:26+00:00 CM Primària|