BUTLLETÍ FEBRER 2022 SEGON CICLE SECUNDÀRIA

Joc de polinomis al terrat!


L’altre dia a la classe de matemàtiques vam pujar al pati a fer un joc sobre els polinomis. Primer vam fer grups de 6 persones i  cada grup va rebre un polinomi, per exemple: C (x): 3x + 8 – 12y.  Després vam fer parelles amb gent de diferents grups i havíem de fer l’operació. Una vegada resolta havíem d’anar al professor, qui ens deia si el resultat era correcte o incorrecte. Si aquest estava bé ens donava un punt, però si estava malament anàvem a la “presó”. 

Va ser una manera divertida de practicar els polinomis a l’aire lliure i de treballar de manera cooperativa amb la resta de companys.

Esquiada


Aquest mes hem passat uns dies increïbles a Bellver de Cerdanya.

Allà hem après a esquiar (o si més no ho hem intentat!). Tots estem d’acord que al principi ens semblava molt difícil, però amb les instruccions i els ànims dels nostres monitors finalment ho vam aconseguir.
Ens va agradar molt la sortida perquè feia molt de temps que no passàvem una nit junts i va ser una mica com tornar a estar de colònies.
Un dels detalls que més il·lusió ens va fer va ser que nevés mentre dinàvem dissabte, i veure com a poc a poc la neu ho anava cobrint tot.

També vam gaudir de la discoteca i de la guerra de neu abans de tornar a casa. Ens agradaria repetir i poder passar més temps a la neu perfeccionant la nostra tècnica!

Meditació


Cada divendres a cultura i religió fem meditació tota la classe de 4t d’ESO. Cada equip feia una pràctica diferent de relaxació, llavors el nostre grup vam fer meditació basant-nos en el ioga.

Vam començar a estirar el nostre cos per preparar-nos físicament per fer els exercicis. Després vam començar a fer diverses figures com podeu veure en l’àlbum, i perquè hi hagués millor ambient de relaxació vam passar encens pel costat dels companys i companyes. Alhora, vam posar música perquè els companys i companyes es puguin concentrar més en els seus pensaments. 

Els exercicis de ioga són molt físics i necessiten molta capacitat elàstica, també és molt relaxant i ens serveix per reduir la fatiga del dia a dia.

FOTOS
2022-03-04T12:53:35+00:00 BUTLLETÍ, SC SECUNDÀRIA|