BUTLLETÍ FEBRER 2022 CI PRIMÀRIA

 

A mates, ens fem experts i expertes en sumes i restes portant-ne.


Ja hem entès el concepte de desena i la centena, i ara ja estem preparats i preparades per fer la suma i la resta portant-ne. Durant aquest mes de febrer, els nens i nenes de 1r hem estat aprenent a fer les sumes portant-te de diferents maneres; ho hem fet amb material manipulatiu i de manera gràfica per tal de consolidar la mecànica d’aquesta operació i, de la mateixa manera que hem fet a 1r amb les sumes, a 2n hem après a fer les restes portant-ne.

 

Sortida al Jardí Botànic de Barcelona.


Des que va començar aquest trimestre, hem estat treballant amb l’itinerari d’aprenentatge sobre com creixen les plantes, hem après què necessiten, com s’alimenten, com es reprodueixen… I ara que en som experts, hem anat a fer una visita al Jardí Botànic de Barcelona, on hem pogut veure molts tipus diferents de plantes de molts llocs del món i hem anat recordant tot allò que hem treballat a classe. Amb aquesta sortida, hem pogut consolidar els continguts treballats a l’escola i hem tancat l’itinerari d’una manera molt divertida. Que bé que ens ho hem passat!

 

Actituds i habilitats


Durant aquests darrers mesos, tot l’alumnat de primària hem estat fent un treball més profund sobre les actituds i habilitats que treballem a l’escola. Pel que fa a Cicle Inicial, 1r ens hem centrat en com és una persona respectuosa i 2n en l’autonomia.  Ha estat un procés amb què hem après molt a partir de la reflexió sobre la nostra pròpia actuació i, gràcies a aquesta feina, hem pogut anar millorant aquelles coses que ens costaven i ara som persones una mica més respectuoses i autònomes.

 

FOTOS
2022-03-02T13:47:23+00:00 CI Primària|