BUTLLETÍ DESEMBRE 2022 INFANTIL

 

Com vivim l’advent a Infantil!

Un any més els alumnes d’infantil celebrem l’Advent i l’arribada de Nadal.

Aquest any cada grup classe ha preparat un calendari molt especial pels nostres padrins i padrines. Després, els hem intercanviat. Cada dia anem descobrint cada finestreta i gaudim molt dels reptes, missatges i personatges que van sortint.

També hem muntat el pessebre entre totes i hem explicat el sentit d’aquestes festes.

Al mateix temps, tota l’escola ha participat en construir l’arbre dels desitjos de Nadal i el pessebre que tenim penjats a la sala de coordinació!

 

L’advent són uns dies amb moltes emocions, i així ho vivim els més petits i petites de l’escola. Cada dia ens han passat coses especials!

 

Anem a buscar el Tió!


Els patufets i patufetes, les caputxetes i les cabretes hem anat a buscar el Tió al parc de la Guineueta. Què seria Nadal sense el Tió?

Qui no recorda l’arribada del Tió a l’escola o a casa? Aquells bonics nervis mentre l’alimentàvem de mandarines, galetes, pa… El volíem ben tip perquè ens cagués moltes llaminadures i sorpreses!

El vam trobar al darrere d’uns arbres i li vam posar una manteta. Ens va fer molta il·lusió que hagués baixat de la muntanya per estar amb nosaltres. Ara l’haurem de cuidar molt bé perquè tingui la panxa ben plena i pugui tirar-se un gran pet perquè ens pugui cagar regalets!

 

L’aprenentatge cooperatiu a I4 i I5


Des de ben petits i petites treballem l’aprenentatge cooperatiu, perquè ha demostrat grans beneficis a l’hora d’aconseguir bons resultats acadèmics i en l’àmbit actitudinal i emocional. Al mateix temps, els infants van adquirint unes habilitats i es van enriquint amb els seus iguals per viure en una societat canviant.

Els mètodes cooperatius han d’estar ben organitzats i estructurats per poder aprendre estratègies per resoldre reptes tots plegats amb respecte i amb democràcia. Aquests són vàlids per tothom i si fem un bon ús d’ells estimulen totes les capacitats de l’alumnat. Cadascuna, amb molta motivació ensenya les seves destreses per ajudar a les altres persones sense competitivitat i participen activament i regulen el seu aprenentatge significatiu. Col·laborem per un aprenentatge cooperatiu per formar a persones amb valors i competents!

 

FOTOS
2023-01-23T15:42:56+00:00 INFANTIL|