BUTLLETÍ DESEMBRE 2022 CM PRIMÀRIA

Aprenem jugant!

Aquest any, els i les alumnes de Cicle Mitjà podem gaudir tots els divendres a la tarda d’una hora de racons. Durant aquestes estones, aprofitem per jugar amb jocs educatius que ajuden a potenciar la lògica matemàtica, el càlcul mental, la comprensió lectora, l’expressió oral, el vocabulari i la lògica general.

És un moment que els infants gaudeixen molt i que els serveix per potenciar els continguts que anem aprenent a les classes de matemàtiques i llengües. 

Un passeig màgic per la Fira de Santa Llúcia 

Aquest dijous 15 de desembre hem pogut gaudir d’un passeig per la Fira de Santa Llúcia que es troba davant de la Catedral de Barcelona.

A les paradetes hem pogut veure decoracions de Nadal, figures molt especials i una gran varietat de llums nadalenques.

Hem pogut passar un matí màgic i hem interactuat amb els venedors i per acabar hem pogut comprar dues decoracions divertides per cada classe, un caganer i un arbre ballarí.

 

Celebrem el Nadal!

Per encarar el període de Nadal, a l’escola hem fet diferents activitats. Hem creat postals de puntillisme pels nostres padrins i padrines, hem fet postals solidàries per Càritas, hem fet decoracions per la classe, hem penjat alguns ornaments nadalencs, hem creat la decoració per anar a l’arbre del barri en equips SUMMEM i hem escoltat moltes nadales mentre ho fèiem. Ens encanta aquesta època de l’any!

FOTOS
2023-01-02T12:47:23+00:00 CM Primària|