BUTLLETÍ DESEMBRE 2022 CI PRIMÀRIA

Teatre del conte dels 3 porquets.

L’última setmana d’aquest trimestre, els nens i nenes de segon hem representat la història dels tres porquets als nostres companys i companyes de primer, part final del projecte del nom de la nostra classe. 

Durant aquestes setmanes hem estat treballant de valent preparant, per equips SUMMEM, diverses maneres de representar el conte. Així doncs, ho hem fet a través de titelles, titelles de dits, amb màscares, amb personatges de plastilina i amb personatges dibuixats i enganxats amb pals de fusta. També hem creat els decorats amb cartolines, cartons i altres materials. 

Les actuacions dels nostres sis equips han estat un èxit i els nens i nenes de la classe dels Gats amb Botes han gaudit molt de les diferents representacions.

 

Anem al teatre Tantarantana!

Durant aquestes últimes setmanes de trimestre, la classe del gat amb botes i la dels tres porquets hem realitzat un munt d’activitats especials per celebrar que ja s’acosta el Nadal. D’entre aquestes, una de les que més ens ha agradat ha estat anar al teatre Tantarantana a veure l’obra “Pastorets, la gran aventura!”. 

Allà, hem pogut posar en pràctica tot allò que sabem sobre quines són les actituds adequades que hem de tenir quan anem al teatre; estar en silenci, escoltar amb atenció…, A més a més, ens ho hem passat molt bé participant, cantant i ballant totes les nadales populars que tant ens agraden i que coneixem.

Que bé que ens ho passem amb aquest tipus d’activitats!

 

Advent amb els padrins i padrines!

Durant aquest mes de desembre hem realitzat diferents activitats compartides amb els nostres padrins i padrines. Aquesta vegada, hem deixat una mica de banda el treball de la lectura i ens hem centrat en activitats relacionades amb Nadal. Així doncs, en aquesta sessió de padrins hem intercanviat un calendari d’advent, on dins hi hem escrit desitjos i reptes.

A més a més, a l’última trobada, hem creat postals de Nadal que aniran destinades a Càritas per la gent gran. La veritat és que ens agrada molt passar estones amb les padrines i els padrins, totes les estones que compartim, són molt divertides!

FOTOS
2023-01-02T12:47:02+00:00 CI Primària|