BUTLLETÍ DESEMBRE 2021 INFANTIL

Matemàtiques manipulatives


Aquest trimestre hem començat un projecte que vol revolucionar l’aprenentatge de les matemàtiques amb el material d’Innovamat. 

Hem descobert diferents materials: blocs lògics, cartes, geoplans, cubs, figures tridimensionals… tota mena de material que ens fa pensar i aprendre mentre juguem i fem racons.

Amb aquests materials didàctics, manipulatius i digitals  volem  treballar els continguts curriculars com ara: comptatge, descomposició de nombres, qualitats i atributs

i aconseguir un aprenentatge competencial i significatiu.

Les matemàtiques estan presents al nostre dia a dia i ens hem adonat que són divertides!

Hem trobat el Tió!


Els nens i nenes d’Infantil hem anat a la Masia de Can Deu (Sabadell) a la recerca del Tió. Allà, hem gaudit dels animals de la granja i d’un conte per entendre la història de la Masia i del Tió gegant que viu allà. A més, hem pogut cantar la cançó i ens ha cagat tions petits per cadascú de nosaltres que hem pogut decorar.

Al cap d’una estona hem fet una petita excursió pel bosc i hem pogut trobar el nostre Tió d’aula per tal de cuidar-lo i alimentar-lo molt durant les últimes setmanes abans que arribi Nadal.

Hem gaudit moltíssim d’un dia de convivència i natura. Quines ganes de poder tornar a fer una sortida amb els i les companyes!

 

FOTOS
2022-01-14T12:20:51+00:00 BUTLLETÍ, INFANTIL|