BUTLLETÍ ABRIL 2023 SC ESO

 

Balls de saló

Els balls de saló la expresio corporal en el ball de saló es busca el desenvolupament de la imaginació en cada pas de ball, la improvisació. 

A més a més, la expresio corporal en cada pas de ball significa algun sentiment, per exemple: fer un pas obert significa sentiments d’alegria, postura tancada significa sentiment de tristesa, etc. 

També l’estat de físic, tu pots ballar bé, però has de tenir un bon estat físic para poder aguantar un tants minuts, hores ballant.

 

Xerrades solidàries

3r: Fundació Vicente Ferrer

El dia 19 d’abril una fundació anomenada Vicente Ferrer va portar un membre de l’equip per explicar-nos coses sobre l’Índia, aquest senyor es diu Lansy.

Ens va explicar les circumstàncies en què es trobava l’Índia, una d’elles era una malaltia causada per l’aigua contaminada, i va explicar que la causa de la contaminació era una empresa.

A l’Índia hi ha diferents tipus de gent, i un d’ells que ens va explicar són els intocables, que són persones que treballen de manera bruta i no tenen cap dret.

La nostra opinió sobre això és que és bo que ens expliquin aquestes coses perquè puguem conèixer la situació en altres països i valorar el que tenim nosaltres.

4t: la comunitat gitana

La reunió que van fer el dia 19 d’abril, van vindre cinc persones, en primer lloc, ens van distribuir amb tres grups, cada un dels grups tenia una persona gitana, cada 25 minuts aproximadament canvien de persona, fins que les tres persones passessin pels tres grups.

Al final cada grup va explicar el que va entès de la comunitat gitana o també de les seves vides en la comunitat gitana i com ho vam viure.

 

Sortida a la platja

Nosaltres, com a classe de 3r d’ESO, volem comentar la sortida que vam fer a la platja del Bogatell.

A la majoria de la classe els va agradar molt aquesta sortida, que es fa l’últim dia de classe abans de les vacances de Setmana Santa, és un dia i una sortida diferent de les altres, ja que estem en un lloc que a la majoria ens agrada i podem fer coses que ens agrada més que estar a classe, com jugar a diferents esports de platja.

Però ens agradaria que l’any vinent poguéssim banyar-nos a l’aigua.

FOTOS
2023-05-04T10:09:12+00:00 SC SECUNDÀRIA|