BUTLLETÍ ABRIL 2023 PC ESO

 

El llenguatge màgic i els mandales

Nosaltres som els alumnes de 1r d’ESO i us parlarem una mica d’allò que hem fet en cultura i religió.

Primer vam fer una mandala amb l’objectiu de relaxar-nos, no va ser fàcil perquè la vam fer sols i a mà.
Després la vam pintar, però no d’una forma normal, sinó el que representa per a cadascun la vida, Vam escollir colors, i cada color tenia un significat, i amb aquests significats pintem la vida, per exemple el color verd significava tranquil·litat, i si a tu et produïa tranquil·litat la vida, pintaves la mandala d’aquest color.
Després la vam retallar i plastificar per posar-les al passadís.
Llavors si passeu pel passadís podeu veurà que significa la vida per nosaltres gràcies a un QR.
I perquè hem fet això? Perquè en el primer trimestre ho vam fer però de la mort, i per inspirar-nos vam veure la pel·lícula de coco.
Esperem que sí que vulgueu feu ús del QR, et pot servir per si tens alguna cosa en comú amb nosaltres.

Aquesta notícia ha estat redactada per la Paula Raja i l’Ernest Gil.

Xerrades solidàries

1r: Càritas 

La xerrada de Càritas va ser interessant, ja que no ho coneixem quasi ningú i ho vam descobrir, també vam aprendre coses noves de la gent de fora i viatges.

També saps una altra manera d’ajudar a la gent perquè tots puguem viure la vida que ens mereixem, i saber diferents maneres de col·laborar, va estar molt interessant i divertida!

2n: Arrels

Parla sobre les persones que viuen en els carrers en tota Barcelona, ens han explicat que les donen un lloc per passar la nit, quanta gent hi ha sense sostre hi ha en Barcelona, les injustícies que et dona la vida, de les ajudes que hi ha, també tallers, tenen molta por perquè no saben quina gent és bona o dolenta.

Aquàrium

Aquesta sortida va ser molt divertida, ja que vam poder veure molts tipus de peixos i també vam aprendre moltes coses noves sobre ells a través d’un taller, en el que vam classificar animals aquàtics amb les monitores que ens van acompanyar.

A la majoria el que més ens va agradar va ser la zona dels taurons, ja que no és molt comú veure’ls i eren gegants.

 

Sortida a la platja

A la majoria de la classe els va agradar molt aquesta sortida, que es fa l’últim dia de classe abans de les vacances de Setmana Santa, és un dia i una sortida diferent de les altres, ja que estem en un lloc que a la majoria ens agrada i podem fer coses que ens agrada més que estar a classe, com jugar a diferents esports de platja.

Però ens agradaria que l’any vinent poguéssim banyar-nos a l’aigua.

 

FOTOS
2023-05-10T16:53:08+00:00 PC SECUNDÀRIA|