BUTLLETÍ ABRIL 2023 INFANTIL

 

La música a Infantil:

Al llarg del curs treballem diferents cançons i danses tradicionals a l’assignatura de música. Adaptem les cançons segons l’època de l’any en què ens trobem. Per presentar les cançons ho fem d’una manera especial, per exemple, quan treballem la cançó de l’agut i el greu construïm una casa on viu el senyor agut i el senyor greu o, a través de les caixes de música on surt un dibuix/ninot de la cançó que treballarem aquell dia. A l’inici de la sessió sempre escoltem la cançó de “l’hora de fer música” i per acabar escoltem la cançó dels “massatges”, la que més ens agrada!

A més, en algunes de les sessions toquem instruments de percussió. Aprenem els noms dels instruments i a fer diferents ritmes (guiats i lliures). Ens agrada molt fer el joc del rei/a amb els instruments on un nen o nena s’inventa un ritme i la resta l’imitem. 

Una de les coses que més ens agrada fer són els jocs tradicionals de música i els jocs de moviment. L’objectiu és el creixement motriu, cognitiu, afectiu i social dels infants a més de treballar l’esport i el moviment.

 

Sortida al Circ Cric!

El passat 28 d’abril tot l’alumnat d’infantil vam anar de visita al Circ Cric. Quin dia més especial!

Només baixar de l’autocar vam fer una petita caminada entre el bosc fins a arribar a una esplanada on vam trobar la carpa de Circ!

Vam poder gaudir d’una actuació fantàstica, lúdica i educativa que combina el circ i la natura fent partícips als nens i nens de l’esperit i la màgia del circ.

Aquí teniu un tastet de com va gaudir del dia!

 

El Joc Perdut d’I5

Al llarg del segon trimestre hem estat preparant l’espectacle del Joc Perdut, una activitat organitzada per l’Ajuntament de Barcelona on participen 200 escoles de tota Barcelona aprenent jocs i danses tradicionals amb l’objectiu de recuperar-los i on els jocs de moviment són els protagonistes.

Les danses i jocs que hem estat preparant són els següents: “Soldat plantat”, “Estàtues de Sal”, “Sota el pont” i “Make tume papa”.

El dijous 27 d’abril ens vam reunir tots i totes a la Plaça Major de Nou Barris on vam representar els balls i jocs a través d’un conte que feia de fil conductor. Vam conèixer uns personatges molt divertits que ens van fer cantar, ballar i jugar molt! A més, vam poder compartir aquell dia amb altres nens i nenes d’altres escoles i finalment, vam trobar el joc perdut entre tots i totes: el joc de l’amistat!

 

FOTOS
2023-05-04T09:59:21+00:00 INFANTIL|