BUTLLETÍ ABRIL 2023 ESCOLA

Rams, pasqua i mones!


Diumenge de Rams és una festivitat litúrgica que inicia el cicle de festes de Setmana Santa. Amb ella, els membres de la comunitat cristiana commemoren l’entrada de Jesucrist a Jerusalem amb un acte principal que consisteix en la benedicció dels rams, d’olivera o de llorer, les palmes i els palmons. 

A l’escola els diferents cicles d’infantil i primària han realitzat el taller de la palma i l’han preparat per a la celebració, els alumnes de secundària han treballat el significat de la celebració.

De la mateixa manera es va realitzar l’exposició de mones de pasqua elaborades per l’alumnat d’infantil i primària.

 

Diada de les arts, CRP i Recicla Cultura!


Amb l’arribada de la primavera també floreix la cultura i l’art a l’escola, aquest mes la setmana cultural ha estat plena d’activitats, des de concursos de dibuix, tallers plàstics, maratons de contes i la diada dels museus, on cada etapa visita un museu diferent de la nostra ciutat.

Tampoc no ens podem oblidar del Recicla Cultura, el qual es va prendre el pati Calassanç i l’entrada de l’escola un parell de tardes i on els alumnes de 5è de primària van preparar les paradetes amb els llibres als quals les famílies, alumnat i veïns del barri van poder adquirir a un preu simbòlic.

 

Comencem especialitats a Infantil!


Per primera vegada s’han reunit tots els representants de l’alumnat de Primària i Secundària de totes les nostres escoles. Després d’un procés de dos anys han pogut explicar davant de la direcció general i de l’Equip de Govern tot allò que creuen que cal millorar. La trobada s’ha realitzat a l’Escola Pia Sant Antoni

 

FOTOS
2023-05-04T10:10:16+00:00 BUTLLETÍ, ESCOLA|