BUTLLETÍ ABRIL 2023 CM PRIMÀRIA

 

Les classes d’anglès

Al llarg del curs treballem l’anglès fent ús de diferents metodologies. Durant les classes d’anglès utilitzem molt les cançons i diferents vídeos per poder retenir millor el vocabulari. A més a més, ens agrada molt veure els vídeos i cançons perquè aprenem molt!

A banda, tenim l’english corner on anem penjant tota la informació visual i escrita del que anem treballant. D’aquesta manera, ens ajuda a repassar durant la setmana i poder veure com s’escriu el vocabulari treballat. 

A tercer, no tenim llibre i el que fem és utilitzar fitxes per acabar d’aprendre el vocabulari. En canvi, a quart, si que introduïm el llibre. Combinem els llibres, un més de teoria i l’altre d’activitats. A totes dues classes, a banda d’utilitzar els llibres o fitxes també fem jocs i activitats orals o de taula.

 

Sagrada Família

Divendres 28 d’abril hem celebrat la diada dels Museus. Tercer i quart de primària hem agafat el metro per anar a la Sagrada Família. Hem fet una visita on ens han explicat la seva història i característiques principals de l’edifici més emblemàtic de Barcelona. 

Hem visitat la Sagrada Família per dins i també per fora. Ens ha impressionat molt veure-la per dins! A més, hem après moltes coses, com per exemple, la relació entre les punxes i els apòstols o bé, la nova estrella tridimensional que van inaugurar el dia 8 de desembre. 

Després de la visita, hem anat a dinar tots i totes juntes. A més de compartir el dia, hem pogut jugar a jocs cooperatius després de dinar passant un dia molt maco!

 

Visita del Poble Gitano

La classe de quart de primària va participar en una activitat que va organitzar l’associació del poble gitano del barri. Ens van portar el joc del “memory” i a mesura que anavem jugant ens anaven donant informació d’aspectes que tenim integrats a la nostra cultura que provenen de la cultura gitana. 

A banda, ens van poder explicar l’origen i informació important que ens van permetre conèixer i endinsar-nos a la cultura gitana. Ens va encantar compartir aquest dia amb tots ells i elles. 

Per acabar la sessió, vam cantar una rumba acompanyada de la guitarra!

 

FOTOS
2023-05-04T09:59:25+00:00 BUTLLETÍ, CM Primària|