BUTLLETÍ ABRIL 2023 CI PRIMÀRIA

 

Participem del Dansa Ara!

El dimarts 28 de març vam participar en l’activitat del Dansa Ara. El projecte vol promocionar l’aprenentatge d’habilitats rítmiques i artístiques dels nens i nenes de segon de primària a través de la dansa contemporània. 

Durant un trimestre vam aprendre diferents danses a música i educació física per després anar al Palau Sant Jordi a fer l’espectacle de les danses contemporànies on l’alumnat és el principal protagonista. L’activitat compta amb la col·laboració de diferents entitats i amb la Factoria Mascaró com a ballarins i ballarines de l’acte. 

Va ser un dia ple d’emocions i nervis compartit amb l’alumnat de primer de primària que ens va acompanyar per donar-nos suport i conèixer el projecte. A més, ens van acompanyar algunes de les famílies de segon i això ens va encantar!

 

Diada dels museus: visitem el museu de les matemàtiques!

L’últim divendres d’aquest mes, tota l’escola hem marxat per celebrar “la diada dels museus”. Els nens i nenes de cicle inicial, hem anat al museu de les matemàtiques on hem gaudit moltíssim fent jocs i manipulant diferents materials amb els quals hem posat en pràctica diversos continguts que hem anat treballant durant el curs. Per acabar d’aprofitar el dia hem dinat i jugat al parc que hi ha al voltant del museu. Ens ho hem passat d’allò més bé!

 

La dinàmica de les abraçada

Els nens i nenes de primer, per tal de tornar a la calma realitzem la dinàmica de les abraçades. Aquesta consisteix a escoltar una cançó; durant tota la cançó, fem una cadena d’abraçades que comença i acaba amb la tutora. Això ens ajuda a començar les activitats de manera més relaxada i d’enfortir el nostre vincle com a grup classe.

 

FOTOS
2023-05-04T09:59:19+00:00 CI Primària|