BUTLLETÍ ABRIL 2022 ESCOLA

 

Rams, pasqua i mones!


Diumenge de Rams és una festivitat litúrgica que inicia el cicle de festes de Setmana Santa. Amb ella, els membres de la comunitat cristiana commemoren l’entrada de Jesucrist a Jerusalem amb un acte principal que consisteix en la benedicció dels rams, d’olivera o de llorer, les palmes i els palmons. A l’escola els diferents cicles d’infantil i primària han realitzat el taller de la palma i l’han preparat per a la celebració, els alumnes de secundària han treballat el significat de la celebració i han fet trossos petits la màscara treballada pel Dimecres de Cendra per cremar-la durant la celebració de rams.

De la mateixa manera hem tingut la celebració de pasqua, la Pasqua de Resurrecció, Diumenge de Pasqua al calendari cristià, és la commemoració de la resurrecció de Jesucrist tres dies després de morir a la creu.

A l’escola hem destinat un dia per treballar les mones artístiques per equips SUMMEM, cada equip ha fet la seva mona i un cartell explicant què han fet i perquè, us compartim les fotos de les i els artistes d’aquest any.

 

Nit dels mussols – Mou-te!


Aquest any ha tornat la nit més esperada del Mou-te!, la nit dels mussols, després de dos llargs anys sense poder fer-la, ho hem tornat a fer i ens ho hem passat bé totes i tots.

Hem tornat a gaudir d’aquesta sensació de preparar la motxilla, el taper i acomiadar-nos dels pares i les mares per passar una nit sencera a l’escola, gaudint de les activitats que l’equip de monitores i monitors van preparar, hem corregut, saltat, hem conegut a un nàufrag al qual hem ajudat a recuperar la seva identitat i descobrir les cultures del nostre món, hem sopat junts i compartit moments plens de felicitat, també hem dormit junts o bé, ho hem intentat perquè les emocions eren moltes i volíem continuar passant-ho bé.

L’endemà, després d’esmorzar tots junts, vam fer una petita excursió al Parc Central de Nou Barris on vam rebre el matí amb les piles carregades, va ser un matí ple d’activitat física i de diversió, les cares al final demostraven que ens ho havíem passat molt bé i les ganes que teníem totes i tots de gaudir novament de la nit dels mussols.

El any que ve més i millor!

 

Diada de les arts i CRP!


Amb l’arribada de la primavera l’escola s’omple d’activitats i ha estat un mes molt mogut i ple d’art en totes les seves expressions, aquest mes hem tingut la Diada de les arts i l’hem celebrat tots junts com a escola i famílies al pati Luz Casanova.

Cada curs ha fet una actuació i després s’han lliurat els premis a cadascun dels guanyadors i guanyadores de la Diada de les arts.

Moltes felicitats als guanyadors i guanyadores!

 

FOTOS
2022-05-06T15:21:31+00:00 ESCOLA|