BUTLLETÍ ABRIL 2022 CM PRIMÀRIA

 

Coneixem el nostre barri


Aquest tercer trimestre comencem nou itinerari sobre el nostre barri. Iniciem realitzant una petita sortida per conèixer els punts d’interès més importants de Verdun. Amb l’ajuda d’un mapa ens situem i orientem amb l’objectiu d’anar descobrint nous indrets com els diversos Casals populars, el Rocòdrom, la Fundació Pare Manel o el Parc Tecnològic.

Tot seguit, aprenem a fer servir dues eines digitals com el Google Earth, la qual ens permet observar la Terra des d’una nova perspectiva i situar-nos. Seguidament, per filar més prim, ens endinsem amb el Google Maps i aprenem a traçar un itinerari que ens servirà de guia per la següent sortida al Saló del còmic.

Anem de museu!


Aquest mes d’abril, amb l’objectiu de continuar promovent la cultura, cicle mitjà hem anat d’excursió a Catalunya en miniatura. Mentre passejàvem pels jardins del parc, anàvem descobrint i coneixent maquetes de llocs emblemàtics de Catalunya com la Sagrada Família, la Muntanya de Montserrat o el mateix Camp Nou.

També ens hem endinsat a la naturalesa realitzant un circuit d’aventura vertical descarregant adrenalina amb les tirolines i experimentant noves sensacions amb els companys.

Ens visita la Guàrdia Urbana


Per acabar, a finals de mes, rebem la visita d’una patrulla de la Guàrdia Urbana, tenim un munt de preguntes relacionades amb el seu treball i les seves funcions. La visita ens mostra els diferents serveis que els cossos policials ofereixen a la societat, alhora, ens permet prendre consciència d’altres treballs que ofereixen serveis com els cossos de bombers, els metges o els mateixos mestres.

Com a acabament, fem un tomb pels voltants de l’escola per observar conductes inadequades amb l’objectiu de no reproduir-les per error i, finalment, aprenem a orientar-nos i ubicar-nos a partir dels noms dels carrers i com comunicar-ho amb el servei d’emergència de Catalunya, el 112.

FOTOS
2022-05-04T18:27:14+00:00 BUTLLETÍ, CM Primària|