Benvinguda 2020-03-12T16:54:46+00:00

Benvinguts a l’Escola Pia Luz Casanova

L’Escola Pia Luz Casanova és espai de trobada de totes les nenes i els nens del districte de Nou Barris. Situada al cor del Verdum l’Escola Pia esdevé espai de formació i de creixement per generacions i generacions de veïnes i veïns de la nostra ciutat.

JUNTS I JUNTES FEM CAMÍ

L’Escola Pia Luz Casanova som una comunitat educativa amb més de 60 anys d’història i presència al barri de Verdum. Ens definim com una entitat cristiana, catalana i oberta conformada per dones i homes, laics i religiosos que compartim valors i actituds. L’educació, en especial d’infants i joves, és la nostra raó de ser, entenent aquest procés com una acció desvetlladora de les seves capacitats. Som una institució viva, en construcció, que la fem possible dia a dia moltes persones amb il·lusió i dedicació. Alumnat, educadors i educadores, voluntariat, famílies, treballadors, monitors i monitores.

EL NOSTRE OBJECTIU

L’objectiu fonamental de la nostra escola és la formació integral de les persones. Per això, totes les nostres accions i decisions tenen en compte el creixement i la millora personal i acadèmica d’aquests. Orientem la nostra acció educadora cap a la promoció dels valors, tenint en compte la llibertat individual i respectant les conviccions pròpies dels alumnes.

PROJECTE EDUCATIU

El nostre caràcter inclusiu potencia el treball cooperatiu, utilitzant metodologies interdisciplinàries i globalitzadores. Som una escola compromesa amb l’educació integral de les persones i entenem que la tasca educativa cal treballar-la conjuntament entre tots els agents que formen part de la comunitat educativa: família, alumnes, docents i personal no docent. És per aquest motiu, que treballem conjuntament per tal de fer créixer persones lliures, amb esperit crític i ben preparades per a la vida.