BUTLLETÍ MAIG 2022 CS PRIMÀRIA

Com és que estem canviant?


Durant aquest tercer trimestre hem treballat dos itineraris que ens ha portat a una sèrie d’aprenentatges d’allò més interessants. Un d’aquests itineraris ha sigut l’itinerari “Com és que estic canviat?” dedicat als canvis que comencem a viure a l’etapa de l’adolescència i que ens porta cap a l’edat adulta. Hem après a identificar els diferents canvis que es donen en aquesta etapa: els físics, biològics i socials. Comencem a identificar les parts del nostre cos i la connexió que tenen amb les nostres emocions i com intervenen en aquesta etapa de la vida.

Van ser molt interessants algunes xerrades que vam tenir al voltant de certs dubtes sobre la menstruació, la masturbació i la fecundació, entre altres continguts. Vam descobrir tres llibres que ens van il·lustrar molt i molt bé aquest itinerari i que veiem molt adient per la biblioteca de casa. “Tu regla mola”, “tu cuerpo mola” i “tu semen mola” 

JEIC


El passat 6 de maig, l’alumnat de 6è de primària vam participar en una nova edició de les Jornades Esportives i de Convivència de les Escoles Pies. Aquest any, després de dues edicions especials a causa de la covid, s’ha recuperat un format on en el cas de la nostra escola. Ens hem ajuntat amb l’alumnat de 6è de l’Escola Pia Sant Antoni, Escola Pia Sarrià i Escola Pia Balmes al CEM la Teixonera per gaudir d’un esplèndid dia d’esport i de convivència.
Hem jugat a jocs tradicionals, a futbol, amb raquetes o al frisbee entre d’altres, però el més important ha estat que hem fet nous vincles i amistats amb altres alumnes com nosaltres.

Taekwondo


Per acabar, el divendres 20 de maig vam rebre una visita molt esperada i especial a la classe de 6è de primària. Ens va venir a visitar l’Emilio, un mestre taekwondista de l’escola de Taekwondo Hermanos Argudo, situada ben a prop de la nostra escola.
Hem aprofitat el projecte del nom de classe de 6è B i que algunes alumnes de la classe realitzen aquesta extraescolar, per contactar amb l’Emilio. Vàrem aconseguir que vingués a l’escola a explicar-nos en primera persona què és el Taekwondo i quina és la importància de practicar esport i quins valors es transmeten. Hem finalitzat el taller amb una pràctica-demo on hem après a contar en coreà, a estirar i a donar algunes puntades senzilles pròpies d’aquest esport. Ha estat una visita increïble on hem gaudit moltíssim. Gràcies, Emilio!

FOTOS
2022-05-27T14:58:01+00:00 CS Primària|