BUTLLETI MAIG 2022  INFANTIL

 

Els contes com a recurs educatiu!


 

El conte és un recurs essencial a l’educació i, especialment a Infantil el fem servir sovint sigui de manera lliure d’exploració com a proposta educativa  o dirigida per l’adult per treballar i conscienciar-nos de conceptes que ens vol transmetre el conte. 

A través dels contes podem conèixer temàtiques molt variades, transmetre valors educatius i entendre el món que ens envolta.

Cada setmana  cop que els mirem i els expliquem fem servir la comunicació, expressió oral i doncs, posem en pràctica les nostres habilitats i ens anem descobrint.

 

Tallers amb famílies


 

Després de dos anys els i les alumnes juntament amb les famílies ens hem retrobat al pati per gaudir d’una tarda de tallers per fer manualitats de primavera.

Les propostes van ser molt divertides perquè havíem de fer papallones amb taps de suro i pintura,  abelles amb gomets negres i cargols amb una closca molt original feta amb pintura i escampar-la bufant.

 

Volem agrair a les famílies per compartir aquesta tarda i ajudar-nos en la realització d’aquests tallers per poder decorar el pati de l’escola i fer de la nostra escola un espai bonic i acollidor.

 

FOTOS
2022-05-27T13:18:30+00:00 Infantil|