BUTLLETÍ ABRIL 2022 CI PRIMÀRIA

 

DANSA ARA!


Durant tot el segon trimestre hem estat preparant el Dansa Ara, una activitat que hi participen 200 escoles de tota Barcelona aprenent vuit danses diferents i d’estils de música diversos. El dia 5 d’abril ens vam reunir tots i totes a l’Estadi Olímpic Lluís Companys per representar els balls amb un espectacle organitzat pels ballarins i ballarines de la Factoria Mascaró. 

Segon de primària ha preparat al llarg de tot el trimestre les danses a les classes de Música i Educació Física. D’altra banda, primer de primària ha pogut compartir la jornada com a públic a més d’aprendre tres danses per poder participar-hi! 

Diada dels museus: El museu de la xocolata


Com cada any a l’escola, quan arriba l’abril, celebrem la Setmana Cultural, on fem un munt d’activitats relacionades i la concloem deixant l’escola buida, ja que tots els cursos marxem de sortida a celebrar la Diada dels Museus. Aquest any, els i les alumnes de Cicle Inicial hem fet una visita al Museu de la Xocolata, on hem fet l’activitat “Artistes de la xocolata”. 

Amb aquesta activitat hem après a fer figures de xocolata i hem dibuixat fent servir la xocolata desfeta com a tinta; ens ho hem passat d’allò més bé. Per acabar el dia, hem anat a dinar i jugar al Parc de la Ciutadella, ha estat un dia rodó i molt divertit!

 

La Petjada


Amb relació a Sant Jordi, des d’Escola Pia se celebra la Festa de les Arts, en la que les diferents escoles participen en un concurs artístic. Aquest any, els nens i nenes de 2n de primària hi han participat creant una composició artística conjunta de tota la classe. El tema ha estat “la petjada” i cadascú ha pensat i representat què és allò positiu que creu que aporta a la resta, és a dir, quina és la petjada que deixa.

 

FOTOS
2022-05-06T15:26:20+00:00 CI Primària|