BUTLLETÍ MARÇ 2022 CM PRIMÀRIA

Aprenem jugant!


Aquest mes i, com a continuació de dinàmiques durant tot el curs, us volem presentar el joc com a eina educativa. Aprenem el vocabulari d’anglès a partir de jocs de taula com el memory, ens divertim amb petits bingos de paraules i, finalment, aprofitem els ordinadors per gaudir dels jocs educatius d’internet. Per practicar i millorar aspectes tant matemàtics com de llengües juguem al dòmino, stop, memory i oca, entre d’altres, adaptant els jocs clàssics a les necessitats de cada infant. 

Descobrim l’Univers


Aquest mes estem iniciant nou projecte, ens endinsem en l’univers i tots els objectes astronòmics que existeixen en aquest. Comencem l’itinerari amb un petit experiment on intentem simular el Big Bang, la gran explosió. L’univers s’expandeix i comencen a formar-se les primeres estrelles, els asteroides es passegen per on volen i, entre d’altres, trobem forats negres i les primeres formacions de galàxies. Comencem a prendre consciència de les dimensions i la immensitat que ens envolta. La sortida al planetari ens permet aprofundir el nostre coneixement i ens genera noves preguntes amb relació a les condicions necessàries per poder viure a la Terra, la nostra casa, el nostre tresor.

 

Llegim en parelles


Al llarg d’aquest segon trimestre, hem endinsat en el món de la lectura en parelles. A partir de textos que podem trobar en el nostre dia a dia (cartells, entrades de cine, receptes…) estem agafant el gust i plaer per la lectura. Aquest projecte el fem aprenent d’un company o companya que es converteix en el nostre mestre cada quinze dies ajudant-nos a comprendre aquests textos de forma divertida.

FOTOS
2022-04-07T14:42:45+00:00 BUTLLETÍ, CM Primària|