BUTLLETÍ MARÇ 2022 ESCOLA

 

Taula de presència Escola Pia Luz Casanova 


Des de l’Escola Pia es promou que cada escola coordini un moment amb totes aquelles entitats amb qui col·labora l’escola a cada municipi o barri.

En el cas de la nostra escola, en aquesta taula s’hi troben des de representants de l’alumnat, del professorat, de l’espai 360 (extraescolars), el coordinador d’FP-PFI, una representant de l’alumni, l’AFA, el Pla Comunitari del Verdun, la Fundació Pare Manel i la comunitat escolàpia del Verdun. 

En aquesta primera trobada després de la pandèmia, vam iniciar la trobada amb una dinàmica en la qual compartíem les nostres perspectives des del sector que ens tocava representar.

Vam acabar establint un nou dia de trobada i, alhora, vam quedar que la pròxima taula es basaria en parlar i compartir amb profunditat el resultat de la la nostra anàlisi territorial.

Dia de la Dona (8M)


♀️El 8 DE MARÇ REIVINDIQUEM TOTS I TOTES JUNTES LA IGUALTAT ENTRE GÈNERES ♀️

Les i els alumnes de Secundària han fet un manifest explicant la importància d’aquest dia en un acte comú amb les nenes, nens i famílies de l’escola.
Us compartim el disseny de les samarretes commemoratives d’enguany les quals han estat estampades per les alumnes del PFI d’arts gràfiques i serigrafia en col·laboració amb la @periferica9b de la Fundació Pare Manel i el manifest redactat per les alumnes de 3r de l’ESO.

 

FOTOS
2022-04-06T15:43:02+00:00 BUTLLETÍ, ESCOLA|