Benvolguts veïns i veïnes,                                                                

Els i les joves del Centre Obert Muntanyès, us convidem a participar en la festa “Street Art Verdum” que es celebrarà aquest dissabte 18 de febrer a partir de les 10h, al carrer Góngora, -davant l'Escola Pia Luz Casanova- i a la Plaça Verdum.

 

Durant la festa, realitzarem un grafiti en el qual fa quatre mesos que hi estem treballant amb un artista professional, també podrem gaudir de tallers gratuïts per a tothom, relacionats amb la cultura urbana (parkour, balls urbans, Dj...) realitzats per l'Associació Urban Time. A més, dir-vos que durant tot aquest temps ens hem ficat a la pell de reporters i reporteres, hi hem gravat tot el treball per crear un documental que finalitzarà la gravació el dia de la festa.

 

Aquest trajecte, no hagués estat possible sense la participació i al treball conjunt entre els joves i els professionals de les entitats que ens han acompanyat durant tot el procés: els educadors de carrer de Verdum (projecte “A Partir del Carrer), Fora de Quadre, Impaktes Visuals, Escola Pia Luz Casanova, Associació de Veïns Verdum, educadors i educadores del Centre Obert Muntanyès i Pla Comunitari Verdum.

 

Aquest dia és un punt i seguit d'un procés conjunt, on volem transmetre que amb esforç podem transformar el barri. Perquè volem colors i alegria a les nostres vides, perquè volem un barri acollidor, perquè volem recordar que si unim forces, podem arribar on sigui!

 

       Així doncs, esteu tots i totes convidades a passar un matí inoblidable, que segur farà historia al barri.

 

Salutacions dels i les joves del Centre Obert Muntanyès!