Benvolguts i benvolgudes,

Us convidem a col·laborar en una nova proposta: Recicla Cultura. La iniciativa de la Fundació Servei Solidari que promou donar llibres per tal que altres persones els puguin adquirir a un preu simbòlic el dia de Sant Jordi amb l’objectiu de finançar els cursos d’alfabetització i llengua que imparteixen des de fa 10 anys a prop de 2.000 persones.

 Segur que a casa teniu llibres que ja no feu servir i que encara es troben en bon estat. Us proposem que ens doneu aquests llibres per tal de poder-los revisar, classificar i la diada de  Sant Jordi els trobareu tots a la venda a un preu simbòlic. Els vendrem al preu simbòlic d’1 €.  

 Heu de tenir en compte:

-   que els llibres han d’estar en bon estat.

-   que no podeu portar volums d’enciclopèdies ni llibres de text.

-  que podeu portar llibres infantils, novel·les juvenils, d’adults, clàssics, còmics, etc.

-   que la recollida la farem a secretaria des del dia 31 de març fins l’11 d’abril i en horari de 9 a 9.30 del matí i de 17 a 17:30 de la tarda. Els dimecres, 2 i 9 d’abril allarguem fins les 20 h. de la tarda.

 Estem convençuts que aquesta nova iniciativa participativa, social i diferent aportarà un valor afegit al nostre Sant Jordi i amb la qual transformarem la vida de moltes persones!

 El dia de Sant Jordi esteu també convidats a col·laborar amb l’activitat amb la compra d’un d’aquests llibres. La paradeta estarà a la porta del pati del carrer Almansa.

Agraïm per endavant la vostra col·laboració.

 

L’equip directiu de l’escola