Benvolgudes famílies,

Aquest trimestre s’han iniciat una sèrie de recollides selectives per implicar-nos amb la cura del medi ambient i diferents causes socials.


Què fem?

  • Participem a Colegios taponeros, la recollida de taps de plàstic per recol·lectar diners per diferents causes socials relacionades amb la infància.  Els destinataris variaran al llarg del temps, actualment estem recollint taps per en Ger, un nen amb una estranya malaltia que li afecta el cerebel i necessita un tractament especial.
  • Formem part de Terracycle, una iniciativa de reciclatge de materials d’escriptura (bolígrafs, retoladors, típpex) per reduir la contaminació i promoure la reutilització de materials. Amb el programa, a banda de col·laborar en la cura amb el medi podem obtenir punts per fer donatius a causes socials.
  • Som agents Apilo XII, ens estem mobilitzat per recollir les piles esgotades de les cases. Amb la nau espacial que tenim a l’entrada de l’escola, enviarem totes les piles al Planeta Reciclatge i reduirem la contaminació del nostre planeta.
  • Realitzem la recollida selectiva de residus, paper i cartró i plàstics.

Com ho fem?

A l’entrada de l’escola trobareu diferents contenidors on poder dipositar les piles (de petaca, botó, bastó), el taps de plàstic ( d’ampolles, gels de bany, detergents,…) i el material d’escriptura esgotat (bolígrafs, retoladors, típpex,…) que tingueu a casa.