El passat dissabte 18 de gener va tenir lloc la trobada de monitors dels Grups Mou-te en Xarxa. Va ser a la nostra escola, i hi van participar més de vuitanta monitors provinents de Balaguer, Igualada, Sitges, Sabadell, Granollers, Calella, Sarrià, Sant Antoni, Luz Casanova i del grup de monitors dels 6 Dies Diferents.

Després d'un esmorzar compartit, tingué lloc una conferència de l'economista Arcadi Oliveres. Durant més de dues hores, l'Arcadi ens va presentar el seu punt de vista sobre els cinc problemes que afecten més greument el món: la desinformació, la fam, la mala distribució de l'aigua, les guerres i els problemes del medi ambient. L'Arcadi, que havia sigut alumne de l'Escola Pia de Diputació i membre del seu Agrupament escolta, va aportar moltes reflexions i idees als monitors. Es mostrà convençut que la trobada tindria un efecte multiplicador, ja que els monitors sabran aportar en els seus respectius grups les reflexions fetes a la xerrada. El nombrós públic assistent va poder fer diverses preguntes al conferenciant, de manera que van quedar pocs temes sense tractar.

Després de la conferència es van presentar les properes activitats del Mou-te: la segona tanda de la formació de monitors, la Pasqua Jove i l'Aplec del Mou-te d'Igualada.

La trobada va acabar amb el concurs de canapès i un dinar compartit. Els guanyadors del concurs varen ser els equips de monitors de Luz Casanova, Sarrià i Granollers.

Us deixem unes fotografies d'aquesta jornada, només heu de fer clic damunt la imatge

https://sites.google.com/a/escolapia.cat/luzcasanova/cartellera/_draft_post-39/arcadi%20oliveres.jpg