Sense títol‎ > ‎

Infantil: Què vol dir estimar?

16 de nov. 2016, 13:06 publicada per Web Infantil

Durant aquest trimestre, estem treballant la educació emocional, què vol dir estimar i com ho podem transmetre mitjançant les nostres conductes.

Els contes que hem explicat són: "De quin color és un petó?", "Endevina com t'estimo", "El col·leccionista de paraules" i "L'amor amb els cinc sentits".

Els cargols, les papallones i les formigues van fer un mural de les paraules boniques que els hi agradava dir o escoltar. Però a més a més, P4 i P5 han creat unes bústies molt especials i personalitzades. Cada infant pot deixar lliurement un missatge dolç i tendre a algun/a company/a que desitgi.

Durant aquests dies ens vam pintar els llavis de molts colors perquè van veure que els petons podien ser vermells, verds, grocs... segons el moment. Després vam repartir molts petons a tots els nostres companys i vam explicar perquè teníem aquest sentiment envers a ell/a.

Finalment, explicar-vos que hem fet un mural carregat d'afecte amb les fotos que heu portat d'algunes de les persones o mascotes que els infants estimen!

Per veure les fotos feu clic a sobre de la imatge!Comments