Els nens i nenes de la classe dels dinos ens estem començant a treballar el projecte Summem. Per començar hem realitzat unes dinàmiques de cohesió de grup que ens van agradar moltíssim!

 

La primera, «El món de colors» consistia en que tots els nens i nenes tenien un gomet al front. Sense poder parlar s’havien d’agrupar amb els nens i nenes de la classe que tenien el mateix gomet que nosaltres fent-se senyals i ajudant-se per poder quedar tots ben agrupats amb els companys que tenien els mateixos gomets.

 

La segona, «La silueta». Partint dels grups que ja s’havien creat anteriorment, es va anar al pati i van dibuixar les siluetes de tots els companys al terra del pati. Un cop resseguida vam pintar per dins segons els colors de les emocions tal com veiem els nostres companys. Un cop acabada l’activitat en vam estar parlant i vam poder veure que hi havia nens que estaven d’acord amb el què pensaven els seus companys però d’altres no hi estaven massa d’acord i van estar explicant els motius.

 

Aquestes activitats ens han servit per conèixer-nos una mica més entre nosaltres! Si voleu veure què bé ens ho vam passar fent les dinàmiques feu clic a la següent imatge.


https://photos.app.goo.gl/yfU9bIZ4tT9ukra52