Sense títol‎ > ‎

Infantil (P4): Hem cuidat molt els cucs de seda!

17 de juny 2017, 8:53 publicada per Web Infantil

A principi de curs els nenes i nenes de la classe de P4 van triar ser la classe de les papallones. Al llarg del curs hem tingut la sort de poder observar les diferents fases del cicle vital d'aquest animal.

Al desembre ens van arribar ous de papallona i van néixer molts cucs però ens vam adonar que durant l’hivern fa massa fred i no poden viure durant aquesta època de l’any.

Després de Setmana Santa ens van tornar a arribar uns nous ous, els vam estar observant durant molts dies però no van arribar a néixer cucs i, és per això, que la mare de l’Aaron ens va portar cucs de seda ja grans.

Els hem estat cuidant durant tot el trimestre. Els hem posat fulles de morera i han anat creixent fins a fer els capolls i, al cap d’uns dies en van sortir les papallones. Aquesta setmana volíem alliberar les 4 papallones que ens han nascut perquè volessin lliurement i ens vam trobar una gran sorpresa... no volien sortir de la capsa ja que estaven posant ous!!!!!

Ara els hem posat en una capsa més gran i podem dir que tenim tot el cicle de les papallones en una mateixa capsa ja que hi ha ous, cucs, capolls i papallones!! Estem molt emocionats de poder veure aquest procés i les novetats que ens anem trobant cada dia! Si voleu veure i conèixer les nostres papallones feu clic a la fotografia següent!


https://goo.gl/photos/Q9m2vaYZfJPyHPfW8

Comments