Sense títol‎ > ‎

Infantil (P4): "Descobrim les lletres!"

27 de gen. 2016, 15:07 publicada per Web Infantil   [ actualitzat el 27 de gen. 2016, 15:23 ]


Durant aquest temps, les serps han estat molt motivades en l’aprenentatge de la lectura i l’escriptura. Primer ho han fet mitjançant les lletres que formen els seus noms. Ara,  totes les serps ja saben escriure el seu nom amb lletra de pal! Estan molt satisfetes i volen aprendre com s’escriuen els noms dels seus companys i dels objectes quotidians que les envolten.

Durant el primer trimestre de P4, van repassar les vocals mitjançant un conte i de mica en mica, han anat descobrint altres personatges que viuen al país de Lletrilandia.

Per aprendre les lletres, ho han fet mitjançant el seu so. Així després s’han adonat en el conte, que si una lletra estava acompanyada d’una altra, no parlaven igual. D’aquesta manera, algunes serps ja han començat a llegir síl·labes.

Aquí podreu veure alguns exemples de com han treballat les lletres! Ha estat molt divertit i han participat tots mitjançant el gran grup, en grup reduït i individualment. Així doncs han après a ser capaç d’entendre la funcionalitat de la llengua oral.Comments