Sense títol‎ > ‎

Infantil: Excursió a La Granja

3 de maig 2016, 13:50 publicada per Web Infantil

Avui els Cargols, les Serps i els Dinos hem anat d’excursió, l’última excursió de curs!!

L’autocar ja ha estat tota una festa i només arribar a la Granja ens han rebut unes monitores que ens han acompanyat a esmorzar. Ràpidament han començat les sorpreses. Ens hem endinsat cap al bosc i hem trobat una Fada que ens ha parlat sobre les emocions i com hem de fer-li front a la por! Amb un munt d’idees ens hem posat a treballar. Cada grup ha anat a fer unes activitats per separat.

Els més petitons hem fet un circuït on hem experimentat amb l’alegria, l’amor, la valentia... i després hem anat a veure els animalets de la granja!

Les serps i els dinos, hem fet un circuït amb els ulls tapats, on havíem d’estar atents a les indicacions dels companys! Hem après a confiar els uns amb els altres i després també hem anat a veure els animalets de a granja.

Després de tota la feinada, la Fada ens ha fet entrega d’una pedra màgica per cadascú! Una pedra amb poders! Si algun dia estem tristos, o tenim por, o estem enfadats...aquesta pedra ens ajudarà! L’hem de guardar amb molt de carinyo!

En acabar, a dinar i a jugar en mig de la natura, que ens encanta! Ha estat un dia molt intens i hem disfrutat un munt! Aquí teniu les fotos on podeu veure tot això que us expliquem!

Esperem que les gaudiu!


Comments