Sense títol‎ > ‎

Infantil: " Diada de museus de P3 i P5"

24 d’abr. 2016, 8:28 publicada per Web Infantil

En el marc de la Setmana cultural, tots els cursos de l’escola hem anat a visitar un museu. Els més petitons de l’Escola hem aprofitat que els nostres museus estan molt a prop l’un de l’altre, per anar plegats amb l’autocar!

P3 hem anat al Museu de la Ciència i Tecnologia de Terrassa. Només arribar, les panxes ens han començat a fer soroll...els Cargols tenien gana, ja era la nostra hora d’esmorzar. Quan tots hem acabat, ens han vingut a buscar per poder entrar al Museu. El Patrik, un noi que treballa al museu, ens ha demanat ajuda, ja que té una amiga una mica especial...necessita activar totes les parts del cos per poder-se llevar cada dia. Ens ha demanat ajuda i evidentment tots els Cargols han dit que sí!! Ens hem posat les piles i hem ajudat al Patrik a recuperar la seva amiga. Mica en mica hem anat activant cada part del nostre cos, ho hem fet mooolt bé! Després hem pogut passejar pel museu lliurement, investigant, tocant i jugant amb tots els experiments que hi havia. Què gran és la curiositat dels nens de 3-4 anys! Han après moltíssimes coses!

P5 hem anat a Museu Paleontològic de Sabadell. Van poder continuar investigant i sabent més coses dels dinosaures durant la visita a l'Institut Català de Paleontologia de Sabadell. Van descobrir com treballen els paleontòlegs i van poder veure un esquelet de triceratops. A continuació,  els hi va tocar a ells fer feina i demostrar tot el que havien après. Tocava fer de paleontòlegs! Per grups, van tocar i observar diferents fòssils i van tractar d’averiguar a quina part del dinosaure corresponia.  La veritat és que ho van fer súper bé!

 Un cop fetes les respectives visites, els Cargols i els Dinos ens hem tornat a trobar per dinar! Hem anat al Parc de Vall Paradís de Terrassa. Allà hem fet una estoneta de joc per esbargir-nos i hem dinat tots plegats.

Ha estat una sortida molt divertida i n’hem après moltes coses! Això dels Museus ens ha encantat!


https://drive.google.com/folderview?id=0B7EXl0JSMLs6bW9NWjFzUXd6YUE&usp=sharing

Comments