Sense títol‎ > ‎

DENIP 2015

3 de febr. 2015, 3:19 publicada per Web Primària

Benvolgudes famílies,

El passat divendres 30 de gener, tota la comunitat educativa de l’escola vam celebrar el Dia Escolar de la  No-violència i la Pau ( DENIP ). Va estar un acte senzill però entranyable. Si no vau poder  assistir o en voleu tenir un record, feu clic damunt la imatge. Us deixem el manifest del qual se’n va fer lectura a l’acte.


Manifest DENIP 2015

La comunitat educativa de l’Escola Pia Luz Casanova es vol afegir, juntament amb totes les escoles que celebren el Dia Escolar de la No Violència i la Pau per fer un gest que recordi que encara hi ha molta feina per fer.

Només ens cal mirar al nostre voltant. Només ens cal escoltar a la gent que ha vingut a parlar-nos aquesta setmana, per veure que ens cal a nosaltres ser instruments de Pau. En un dia com avui i durant tot aquest any volem ser instruments de Pau. I no volem deixar sols als qui més ens necessiten.

Volem estar al costat del poble de Birmània i de tots aquells que per motius polítics han hagut d’emigrar, deixar el país, la família i refugiar-se en altres indrets.

Volem estar al costat de la gent que per una disminució no té les mateixes oportunitats, per construir un món més just i més sensible amb aquells que més ho necessiten.

Volem estar al costat dels intocables de l’Índia, d’aquells que pel fet d’haver nascut en una o altra família queden marginats o sense dret a l’educació.

Volem estar al costat de les víctimes dels atemptats, al costat de tots aquells que el terrorisme els hi ha robat les persones que més estimaven. Recordem les nenes robades per Boko Haram a Nigèria.

També per aquells que han mort defensant la llibertat d’expressió! Nosaltres també som Charlie! I som la veu de tots aquells que no tenen veu.

El nostre crit és un crit de Pau! Un crit que no el poden ofegar ni les guerres, ni les armes, ni aquells que ens volen fer callar! Volem la Pau i l’aconseguirem! Nosaltres som PAU!


Comments