https://goo.gl/photos/egUGKLYf8iBPjxeR7

Benvolgudes famílies,


Durant les darreres dues setmanes, els nostres alumnes de tercer han participat a "The Beit Project", l’objectiu principal del projecte és promoure els valors de la tolerància i el respecte a la diversitat entesos com a part essencial de la identitat europea.

Per aconseguir-ho ens interessem per la història dels diferents països que constitueixen la Unió Europea, i específicament, busquem descobrir en la riquesa de cada ciutat empremtes urbanes que puguin animar al diàleg sobre reptes actuals de la societat.

The Beit Project s’instal·la temporalment en espais públics significatius per a la memòria col·lectiva local o altres llocs de patrimoni arquitectònic i urbà, i els converteix en llocs per a l’intercanvi i la reflexió entre grups de diversa procedència soci-cultural que construiran una experiència comú. 

La presentació del projecte per part dels alumnes tindrà lloc el 26 d'abril a les 18.30 h al Centre Cultural El Born, hi sou tots convidats ! Si voleu veure unes quantes fotografies, només heu de clicar sobre la capçalera d'aquesta notícia