Sense títol


Cicle Inicial: Poble Espanyol

publicada per Web Primària   [ actualitzat el ]

El passat dilluns els alumnes de cicle inicial van visitar el Poble Espanyol. Allà, van fer una primera visita pels carrers del poblat, tot visitant a tres artesans que ens van presentar els seus oficis: el vidrier, la cistellera i el saboner. Els artesans ens van mostrar els seus productes i ens van explicar el seu procés de fabricació. Quan acabaven la seva presentació, ens obsequiaven amb un dels seus productes per a tota la classe. 
Si voleu veure'n les imatges cliqueu a la fotografia.
https://photos.app.goo.gl/QpOsDfeYeq7DbvBl2

3r ESO: Percussió corporal

19 de març 2018, 12:22 publicada per Web Eso   [ actualitzat el 19 de març 2018, 12:22 ]

https://photos.app.goo.gl/GmuNMhP7IFbKKnH83
El dia 16 de març vam estar al Carrer de Sant Martí de Fondal fent el nostre ball de percussió. Vam haver d'agafar l'autobús fins arribar a El Pont del Treball - Santander que era el nostre destí. Un cop allà vam estar esperant, i... Per fi va arribar l'hora de ballar!
Abans de començar amb tots els balls sense parar, ho vam assajar tot, i allò va ser molt dinàmic i divertit. Però finalment va arribar l'hora de ballar nosaltres... Estàvem molt nerviosos, però en el fons sabíem que sortiria bé. I així va ser. Quan va arribar el moment, totes les hores d'assaig van donar el seu fruit. Ens va sortir molt bé i ens ho vam passar genial! Va ser una experiència molt enriquidora i divertida!

4t d'ESO al Saló de l'Ensenyament

19 de març 2018, 1:22 publicada per Web Eso   [ actualitzat el 19 de març 2018, 1:23 ]

Benvolgudes famílies,

Divendres passat, els alumnes de 4t d'ESO van assistir al Saló de l'Ensenyament, on van poder conèixer de primera mà tota l'oferta educativa al seu abast per al proper curs. Cada alumne va visitar els stands que més l'interessaven per la seva futura formació i tothom va quedar molt satisfet de la informació rebuda.
Aquesta visita està emmarcada dins de l'orientació que, des de la nostra escola, es fa als alumnes de 4t perquè puguin triar la millor opció per a ells el proper curs.

3r ESO: Taller sobre la igualtat de gènere

15 de març 2018, 9:30 publicada per Web Eso   [ actualitzat el 15 de març 2018, 9:31 ]

Benvolgudes famílies,

Ahir els alumnes de 3r van participar en un taller sobre igualtat de gènere fet per la Fundació Vicente Ferrer. En aquest taller els nostres alumnes van prendre consciència de les diferències entre homes i dones a la Índia, i , posteriorment, van traçar paral·lelismes amb la nostra societat per adonar-se'n que, malauradament, s'han de canviar moltes coses també aquí
La nostra escola aposta clarament per l'educació en valors, i pensem que tallers com aquests enriqueixen la formació del nostre alumnat.

Segon de primària: Transplantem dos arbres

13 de març 2018, 5:45 publicada per Web Primària   [ actualitzat el 13 de març 2018, 5:45 ]

Els alumnes de segon hem començat un nou itinerari anomenat: "Fem un jardí a la nostra classe". Una de les activitats que hem fet ha estat transplantar dos arbres per la nostra escola.
Si voleu veure'n les fotografies cliqueu a la imatge.
https://photos.app.goo.gl/tYneJowwkD6kmuvg1

Celebració del Dia de la Dona Treballadora

8 de març 2018, 7:58 publicada per Web Primària   [ actualitzat el 8 de març 2018, 7:59 ]

Avui hem celebrat el dia de la dona treballadora a l'escola. La jornada ha estat dinamitzada pels alumnes de quart de l'E.S.O. Al llarg del matí han preparat una dinàmica a cada classe i a la tarda hem celebrat un acte conjunt per a tots els alumnes de l'escola per reflexionar sobre les desigualtat de gènere que vivim actualment. 

Per veure'n les fotografies cliqueu a la imatge.
https://photos.app.goo.gl/bRGzsN5vBklFnIxR2


Cicle superior: DRAGONADA

8 de març 2018, 0:08 publicada per Web Primària   [ actualitzat el 8 de març 2018, 0:08 ]

El passat dimecres 7 de març els nens i nenes de cinquè de primària van participar a la Dragonada 2018. Unes jornades d'esport i convivència en les que es practiquen les diferents disciplines de l'atletisme. Durant tot el matí van gaudir molt d’aquest esport i van fer amistat amb alumnes d’altres escoles del barri que també participaven en l'activitat.

L’equip de mestres volem felicitar a la classe de cinquè ja que es van esforçar molt i es van convertir en petits atletes durant tota la jornada.

Si voleu veure les imatges feu clic sobre la imatge.
https://photos.app.goo.gl/CyNKqBaBVmbPB7DF3


 

4t ESO: Visita al YOMO

7 de març 2018, 11:20 publicada per Web Eso   [ actualitzat el 7 de març 2018, 11:20 ]

https://photos.app.goo.gl/ayWOQRxyU9TVpJk52
Benvolgudes famílies, 

La setmana passada els nostres alumnes van assistir al YOMO ( Youth Mobile Festival ), un esdeveniment del Mobile World Congress. 

YOMO va ser una enorme exposició de ciència i tecnologia. Amb espectacles de teatre en viu, tallers interactius i dotzenes d’activitats pràctiques, on hi va haver activitats per tots els joves. YoMo ha estat dissenyat per portar l’aprenentatge de l’aula a la vida real, mitjançant la demostració d’oportunitats professionals emocionants i gratificants disponibles en l’ecosistema mòbil i del sector STEAM ( les sigles corresponen a ciència, tecnologia, enginyeria, art i matemàtiques en anglès ).

Si voleu veure unes quantes imatges de la jornada, podeu fer clic sobre la imatge.


Cicle superior: Excursió al CRAM

5 de març 2018, 1:45 publicada per Web Primària   [ actualitzat el 5 de març 2018, 1:47 ]

El passat divendres els nens i nenes de Cicle Superior van fer una sortida al CRAM. Van conèixer algunes de les conseqüències de les accions de l’home en el mar i la seva fauna i van visitar l’ UCI del centre. També van veure algunes de les tortugues que s’hi recuperen allà i van realitzar alguns experiments per reflexionar sobre la neteja del petroli al mar o l’efecte de l’acumulació de plàstics. Aprofitant la proximitat de la platja, també van poder gaudir d’una bona estona d’esbarjo.

Si voleu veure com van gaudir feu click sobre la imatge.

https://photos.app.goo.gl/FJ9wQqVrgu1wElvu1

Infantil (P3): Creem la nostra obra d’art

4 de març 2018, 3:28 publicada per Web Infantil   [ actualitzat el 4 de març 2018, 3:29 ]

La setmana passada, els cargols van fer la seva obra d’art amb la tècnica del emmascarat. Van utilitzar cinta adhesiva de paper de pintar. Primer, van enganxar tres tires de cinta i després, van pintar el full amb el rodet i les pintures. Finalment, van treure les cintes i es van sorprendre perquè van sortir diferents ratlles!

Que divertit va ser!


https://photos.app.goo.gl/oD68L5BFAqSEryBH3

1-10 of 1039