Sense títol


Campanya de donació de sang

publicada per Web Eso   [ actualitzat el ]


3x3 a l'Escola Pia de Terrassa

25 de maig 2017, 13:30 publicada per Web Eso   [ actualitzat el 25 de maig 2017, 13:30 ]

Benvolguts Amics i amigues ⛹🏼‍♀️⛹🏻
Ens plau convidar-vos a participar, el proper dissabte dia 3 de juny de 9 a 14h a l’Escola Pia de Terrassa al 1r Torneig 3x3 SOLIDARI! 🏀🏀🏀

Podeu fer la inscripció online 💻📱omplint el FORMULARI. 


A tots els que no vulgueu participar jugant a bàsquet no teniu excusa, a mig matí  farem una classe de Zumba soldària 🕺🏻💃🏻

Organitzem l’esdeveniment en col·laboració amb la Fundació Educació Solidària i l'Association Éducation Solidaire del Senegal, entitats que gestionaran la donació.

Per més informació no dubteu en consultar la nostra web💻


 
Moltes gràcies pel vostre interès i assistència!l👏👏💪💪

Classe de mates en anglès i amb 'spinner'

25 de maig 2017, 13:28 publicada per Web Eso   [ actualitzat el 25 de maig 2017, 13:28 ]

" La classe de quart A està revolucionada aquest dimarts. El profe els va dir divendres passat que per avui portessin els seus spinners i a tots els pica la curiositat per saber què passarà. L’aparell de moda, el Fidget Spinner, roda per totes les taules a més o menys velocitat, amb més o menys destresa. Sobre els pupitres, que s’han ajuntat formant grups de quatre o cinc persones, també hi ha cronòmetres i regles. I molt bullici.

«Això és un joc, com els que hem fet altres vegades», proclama en veu alta –i en anglès– Christian Negre, el professor d’Educació Visual i Plàstica, que normalment imparteix la seva assignatura en llengua anglesa i que avui intentarà introduir els seus alumnes de l’Escola Pia de Calella en l'intricat món de les mitjanes aritmètiques."

Aquest és el reportatge que avui publica El Periódico on, a més de l'experiència de Calella, també es mostra la feina en aquest àmbit de Nostra Senyora.

Classe de mates en anglès i amb  'spinner'

Un grup de quart de primària de l'Escola Pia de Calella aprèn a extreure mitjanes aritmètiques fent girar la joguina de moda


MARÍA JESÚS IBÁÑEZ / CALELLA

DIMECRES, 24 DE MAIG DEL 2017 - 22:53 CEST

La classe de quart A està revolucionada aquest dimarts. El profe els va dir divendres passat que per avui portessin els seus spinners i a tots els pica la curiositat per saber què passarà. L’aparell de moda, el Fidget Spinner, roda per totes les taules a més o menys velocitat, amb més o menys destresa. Sobre els pupitres, que s’han ajuntat formant grups de quatre o cinc persones, també hi ha cronòmetres i regles. I molt bullici.

«Això és un joc, com els que hem fet altres vegades», proclama en veu alta –i en anglès– Christian Negre, el professor d’Educació Visual i Plàstica, que normalment imparteix la seva assignatura en llengua anglesa i que avui intentarà introduir els seus alumnes de l’Escola Pia de Calella en l’intricat món de les mitjanes aritmètiques. Però aquesta última part no la saben els nens. Tampoc es tracta d’espantar-los abans de temps. «Treballarem tots junts, en equips», els recorda el professor abans d’explicar en què consistirà l’activitat del dia.

El primer, indica, és decidir el nom de l’equip: Els reis de l’spinner, Les noies spinner o Els amos de l’spinner són algunes de les (originals) propostes que van sortint. El següent és descriure com és l’aparell, el seu color, el nombre de braços que té, quant costa i quina mida té. Sempre en anglès. I, ja en tercer lloc, comença el que és realment divertit. «Cadascú de vosaltres ha de fer girar el seu Fidget Spinner, amb el màxim impuls que pugui, i mentrestant els altres companys cronometraran quant temps aguanta en moviment», diu Negre.

Enrenou i concentració
«Cinquanta segons», «un minut i tres segons», «¿nou segons? ¡No pot ser!». La classe s’ha posat a treballar. Encara hi ha enrenou, però també molta concentració. En una taula a prop de la porta, el Jaime, l’Ian i la Salma animen perquè el giròmetre de la Clàudia no es pari. Gira i gira durant una bona estona. «¡Dos minuts i 37 segons!», exclama l’Ikram quan l’spinner acaba, que és qui ha estat tota l’estona pendent del cronòmetre. Potser ha sigut el rècord de la classe. «És que el de la Clàudia és dels bons, té uns cèrcols metàl·lics a les puntes que fan que aguanti més estona», observa l’Ian, que s’ha quedat en 59 segons en el seu intent.

Els que acaben l’exercici del cronòmetre (el joc) han d’extreure després el temps mitjà de rotació de l’spinner de cada equip (la part rotllo).

«Però no passa res si no arriben al final, entenc que en 45 minuts de classe és difícil completar tot l’itinerari», els excusa el profe. Christian Negre és un dels cada vegada més nombrosos docents que en els últims temps estan apostant per la ludificació o aprenentatge a través del joc. «Ja som uns quants», assegura somrient. Quan dilluns va anunciar a Twitter que faria aquest experiment, va obtenir una allau de respostes d’altres professors.

«Es tracta, fonamentalment, de detectar quins són els interessos dels alumnes i de saber traslladar-los a la classe», explica Negre en relació amb la ludificació. «És una manera d’implicar-los i estimular-los pròxima a la seva realitat».SETMANA SENSE FUM

25 de maig 2017, 6:45 publicada per Web Eso   [ actualitzat el 25 de maig 2017, 6:46 ]


Entrada sense títol

24 de maig 2017, 9:59 publicada per Web Primària   [ actualitzat el 24 de maig 2017, 10:00 ]

https://goo.gl/photos/N21Up9Rm9noU4Doh8

El passat divendres 19 de maig els nens i nenes de sisè de primària van realitzar l’activitat de la JEIC a Moià. Durant tot el matí van practicar l’esport que havien triat juntament amb altres alumnes de diferents Escoles Pia. Per acabar van dinar tots al parc Municipal Francesc Viñas on també van gaudir de l’acte de cloenda. Va ser un dia molt complet on van passar-s’ho molt bé fent esport i amistat amb altres nens i nenes. Si voleu veure com van gaudir feu clic sobre la imatge!

Infantil: Sortida al Circ-Cric

23 de maig 2017, 9:58 publicada per Web Infantil

El passat divendres els nens i nenes d’infantil vam anar d’excursió a Sant Esteve de Palautordera per gaudir de l’espectacle del Circ-Cric. Ens van rebre amb música ben animada i ens vam passar una bona estona cantant i ballant. Després vam anar caminant fins les carpes del circ i vam estar veient l’assaig dels pallassos, malabaristes, equilibristes... posteriorment vam poder dinar sota les carpes del circ. Les sirenes dels cotxes de bombers ens avisaven que ja s’acabava el temps i que ens havíem de dirigir cap a la carpa dels espectacles per poder gaudir del gran número que ens havien preparat. Ens ho vam passar molt i molt bé, vam riure molt, sobretot quan el pallasso va perdre els pantalons! Quin fart de riure!!! Si voleu veure què bé ens ho vam passar feu clic a la següent imatge!


 https://goo.gl/photos/kwA57SZK8Y8ztNdU8

Infantil (P3): Fem estrelles com Miró

23 de maig 2017, 8:44 publicada per Web Infantil   [ actualitzat el 23 de maig 2017, 8:45 ]

Els cargols ja sabem moltes coses de Miró, avui hem après a fer estrelles com Miró: amb rotuladors, plastilina i pals de fusta. Si voleu veure quin mural més preciós ens ha quedat feu clic al següent enllaç.


https://goo.gl/photos/RMbCXbnVtXDXYdDL9

Infantil (P3): Collim les cols de l'hort

23 de maig 2017, 8:43 publicada per Web Infantil

Aquest matí els cargols hem fet de pagesos, amb molt d'esforç hem collit les bledes i les cols de l'hort. Però no hem trobat al Patufet! Ho hem passat molt i molt bé! Si voleu veure les fotos cliqueu al següent enllaç.


https://goo.gl/photos/KQ1ivYoVMrZfR1Q87Cicle Inicial. La juguesca

19 de maig 2017, 3:35 publicada per Web Primària   [ actualitzat el 19 de maig 2017, 3:35 ]

El passat dimecres els nens i nenes de primer de primària van participar en l’activitat de “La Juguesca”. Aquest és el segon any que es celebra aquesta jornada. Durant tot el matí els nostres alumnes junt amb altres nens i nenes de l’escola Sant Ferran i Aiguamarina van realitzar un circuit amb diferents estacions on van fer jocs amb el paracaigudes,  un circuit d’obstacles, jocs d’aigua, relleus amb pilotes saltarines, curses de sacs, relleus amb globus, el joc del vampir i l’aranya. L’activitat va ser tot un èxit! Si voleu veure com van gaudir feu click sobre la imatge.


Mostra Audiovisual de l'Escola Pia de Catalunya

18 de maig 2017, 6:49 publicada per Web Eso

Tu, videomaníac.....

Tot preparat per la Mostra Audiovisual d'enguany!!!

No et perdis l'espot de presentació.

Per setè any consecutiu, l’Escola Pia de Catalunya celebra el proper dijous 25 de maig un certamen que estrena nou nom, Mostra Audiovisual Josep Maixenchs, en honor a l'històric cineasta i responsable de l'Escola Superior de Cinema de Catalunya (ESCAC).

També estrena nova ubicació, els cinemes Girona de Barcelona.


1-10 of 887